2.6 C
Zrenjanin
5.12.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR Kultura"Osnaživanje roditelja"

“Osnaživanje roditelja”

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

Gradski klub roditelja i nastavnika “Sinapsa” će uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina ovog petka održati radionicu “Osnaživanje roditelja”, u maloj sali, sa početkom u 13:00. Radionica za cilj ima podsticanje obrazovanja kod dece i aktivnom uključivanju u proces obrazovanja i rad škole a voditeljke radionice biće Rajka Čekrdžin, specijalna pedagoškinja i Ganimeta Zejnula, pedagoška asistentkinja i nastavnica romskog jezika.


” Zrenjanin je jedan od pet gradova u Srbiji u kojima se sprovodi program namenjen deci i roditeljima koji se suočavaju sa izazovima tokom školovanja, a pre svega deci i roditeljima koji su povratnici iz Nemačke i drugih zemalja, pripadnicima romske nacionalne manjine, deci iz materijalno osetljivih porodica, odnosno svoj deci koja su u riziku od ranog napuštanja školovanja, kao i njihovim porodicama.” – navodi se u saopštenju.

Program sprovodi Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika Srbije (NARNS) u saradnji sa Nemačkim informativnim centrom za migracije, stručno obrazovanje i karijeru (DIMAK Srbija).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
2.6 ° C
2.6 °
2.6 °
67 %
6.6kmh
73 %
Tue
6 °
Wed
6 °
Thu
3 °
Fri
4 °
Sat
5 °