6.6 C
Zrenjanin
8.12.2022.
Naslovna stranicaZrenjaninZR Kultura"Osnaživanje roditelja"

“Osnaživanje roditelja”

European Top 44 Airplay chart

Gradski klub roditelja i nastavnika “Sinapsa” će uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina ovog petka održati radionicu “Osnaživanje roditelja”, u maloj sali, sa početkom u 13:00. Radionica za cilj ima podsticanje obrazovanja kod dece i aktivnom uključivanju u proces obrazovanja i rad škole a voditeljke radionice biće Rajka Čekrdžin, specijalna pedagoškinja i Ganimeta Zejnula, pedagoška asistentkinja i nastavnica romskog jezika.


” Zrenjanin je jedan od pet gradova u Srbiji u kojima se sprovodi program namenjen deci i roditeljima koji se suočavaju sa izazovima tokom školovanja, a pre svega deci i roditeljima koji su povratnici iz Nemačke i drugih zemalja, pripadnicima romske nacionalne manjine, deci iz materijalno osetljivih porodica, odnosno svoj deci koja su u riziku od ranog napuštanja školovanja, kao i njihovim porodicama.” – navodi se u saopštenju.

Program sprovodi Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika Srbije (NARNS) u saradnji sa Nemačkim informativnim centrom za migracije, stručno obrazovanje i karijeru (DIMAK Srbija).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
6.6 ° C
6.6 °
6.6 °
96 %
2.4kmh
95 %
Thu
7 °
Fri
12 °
Sat
14 °
Sun
11 °
Mon
2 °