Razno

Ovonedeljni program Kulturnog centra

Ovonedeljni program Kulturnog centra je moglo bi se reći bioskopski. Sigurno će vam nešto sa repertoara odgovarati….

Program počinje u četvrtak, 4. aprila u 20h i prikazivaće se film „Crveno nebo“. To je drugi deo Pecoldove trilogije, započete filmom „Undine“ iz 2020. Radnja se odvija u blizini obale gde se likovi suočavaju sa šumskim požarom. Tema filma je borba između želje za kontrolom i prihvatanja životnih okolnosti.

Svake subote u 10h na Fejsbuk stranici Kulturnog centra održavaju se dečje onlajn radionice koje kombinuju kreativnost i edukaciju, pružajući deci praktične savete i znanja iz različitih oblasti života .U sklopu programa za 6. april predstaviće se škola osnovnog programiranja i kreativnog razmišljanja „Kliker“, uz gostovanje učenika OŠ „Đura Jakšić“ iz Zrenjanina.

U subotu, 6. aprila u 20h na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina igra se predstava „Vođa“ pozorišnog kluba „Gest“ iz Sečnja. Ulaz je slobodan, a publika će imati priliku da se dobro nasmeje.

Po, Zmajev ratnik, pozvan je da postane duhovni vođa Doline mira, ali mora brzo pronaći i obučiti novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj, dok se suočava sa zlom čarobnicom Kameleonkom. Projekcija filma „Kung Fu Panda 4“ počinje 7. aprila u 11h.

Film „Za danas toliko“ prikazuje se u Velikoj sali u nedelju u 20h. Priča prati Šarence koji, spremanjem omiljenih kolača, uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Tako počinje bajka o srećnim ljudima koji uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom.

Povezani članci

Back to top button