Naslovna stranicaZrenjaninZR KulturaOvonedeljni program Kulturnog centra

Ovonedeljni program Kulturnog centra

European Top 44 Airplay chart

Ovonedeljni program Kulturnog centra je moglo bi se reći bioskopski. Sigurno će vam nešto sa repertoara odgovarati….

Program počinje u četvrtak, 4. aprila u 20h i prikazivaće se film “Crveno nebo”. To je drugi deo Pecoldove trilogije, započete filmom “Undine” iz 2020. Radnja se odvija u blizini obale gde se likovi suočavaju sa šumskim požarom. Tema filma je borba između želje za kontrolom i prihvatanja životnih okolnosti.

Svake subote u 10h na Fejsbuk stranici Kulturnog centra održavaju se dečje onlajn radionice koje kombinuju kreativnost i edukaciju, pružajući deci praktične savete i znanja iz različitih oblasti života .U sklopu programa za 6. april predstaviće se škola osnovnog programiranja i kreativnog razmišljanja “Kliker”, uz gostovanje učenika OŠ “Đura Jakšić” iz Zrenjanina.

U subotu, 6. aprila u 20h na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina igra se predstava “Vođa” pozorišnog kluba “Gest” iz Sečnja. Ulaz je slobodan, a publika će imati priliku da se dobro nasmeje.

Po, Zmajev ratnik, pozvan je da postane duhovni vođa Doline mira, ali mora brzo pronaći i obučiti novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj, dok se suočava sa zlom čarobnicom Kameleonkom. Projekcija filma “Kung Fu Panda 4” počinje 7. aprila u 11h.

Film “Za danas toliko” prikazuje se u Velikoj sali u nedelju u 20h. Priča prati Šarence koji, spremanjem omiljenih kolača, uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Tako počinje bajka o srećnim ljudima koji uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °