1.3 C
Zrenjanin
6.12.2023.
Naslovna stranicaVestiOznaku "Bolja cena" nosiće još 16 proizvoda

Oznaku “Bolja cena” nosiće još 16 proizvoda

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

U okviru akcije “Bolja cena – cena za narod” u trgovinskim lancima širom Srbije, od danas je snižena cena za 16 novih proizvoda.

Po sniženoj ceni moći će da se kupe: brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

Akcija će biti aktulena do kraja godine, a svi proizvodi koji su uključeni u ovu ponudu će imati vidno obeležje “Bolja cena”. Ponuda će važiti u preko 2.500 prodavnica širom Srbije.

Tokom ovog perioda, stalna akcija, obuhvatiće ukupno 36 različitih kategorija proizvoda, a to su: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso, salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet-papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša, brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
1.3 ° C
1.3 °
1.3 °
75 %
2.9kmh
70 %
Wed
5 °
Thu
3 °
Fri
3 °
Sat
4 °
Sun
4 °