20.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaPanel diskusija „Otvoreno o mentalnom zdravlju“

Panel diskusija „Otvoreno o mentalnom zdravlju“

European Top 44 Airplay chart

U sredu, 13. marta u 13h, u Kulturnom centru Zrenjanina održaće se panel diskusija pod nazivom „Otvoreno o mentalnom zdravlju“. Ova diskusija je deo većeg projekta nazvanog „Unapređenje mentalnog zdravlja mladih kroz razvoj kapaciteta lokalnih aktera 1.0“, koji se sprovodi u 10 gradova u Srbiji.

Panel diskusija ima za cilj otvoreni dijalog o podršci mladima za brigu o mentalnom zdravlju. Takođe i o ulozi institucija i lokalnog Tima za mentalno zdravlje mladih i aktivno uključivanje mladih i drugih aktera koji sprovode omladinske politike na lokalu.

Panel diskusija

Projekat je podržan od strane Nacionalne asocijacije Kancelarija za mlade, Omladinskog saveza udruženja – OPENS, Nacionalne asocijacije praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR, Saveza izviđača Srbije, Krovne organizacije mladih Srbije, udruženja FotoExpo, uz finansijsku podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, uz podršku Kulturnog centra Zrenjanin i Kluba roditelja i nastavnika Zrenjaninske gimnazije.

Moderatorka panela je Gordana Adamov, omladinska radnica i predsednica Upravnog odbora Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS). Panelisti će biti predstavnici institucija i lokalnog Tima za mentalno zdravlje, kao i lokalne koordinatorke – Nadežda Lazić, profesorka filozofije, i Ivana Branković, omladinska radnica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
71 %
4.4kmh
6 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °