Naslovna stranicaVesti„Pismo Božić Bati“ deca mogu slati od sutra

„Pismo Božić Bati“ deca mogu slati od sutra

Konkurs traje do 7. januara 2022. godine.

European Top 44 Airplay chart

Nagradni literarni i likovni konkurs Pošte Srbije počinje 1. decembra. Namenjen je deci do 12 godina iz cele Srbije.

Tema ovogodišnjeg konkursa je „Moj najlepši Božić“ i to je ujedno prilika za sve mališane do 12 godina, da puste mašti na volju i da se prepuste kreativnom procesu- mogu da pišu, ilustruju, izmaštaju i zabeleže najdivniji i najmagičniji Božić. Nije bitno da li su ga već doživeli u prošlosti, pa prepričavaju, ili žele da zamisle kako bi izgledao taj idealni dan Božića, možda odu daleko u budućnost i opišu maštovit, futuristički Božić.

Pošta Srbije logo

Na konkursu učestvuju likovni i literarni radovi. Ograničenje u tehnici ili broju poslatih radova nema, uz to ušešće mladih autora može biti samostalno ili kolektivno, odnosno preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju. Radove će ocenjivati Komisija, koji čine poznati umetnici i pisci za decu.

Pošta Srbije spremila je nagrade za pet najboljih autora u obe konkurencije. Kao kolektivne nagrade, dodeljuju se pet televizora, dok će u samostalnoj konkurenciji nagrade biti električni trotinet, dva tableta i dva mobilna telefona.

foto: monicore from pixabay

Radove možete poslati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6. Potrebno je naznačiti da je za Nagradni konkurs „Pismo Božić Bati“. Na poleđini, navedite podatke o autoru kao što su ime, datum rođenja, grad/mesto i kontakt telefon roditelja/ staratelja i kontakt telefon. Kad su u pitanju kolektivni radovi, na poleđini se navodi naziv, adresa i kontakt telefon ustanove ili vaspitača/učitelja, odeljenje ili vaspitna grupa.

Uz sve radove treba priložiti izjave o saglasnosti korišćenja i obradu navedenih podataka o autorima, od strane Pošte Srbije, za potrebe konkusa. Izjave mogu biti i rukom pisane.

Konkurs traje do 7. januara 2022. godine.

Rezultati konkursa biće objavljeni 14. januara naredne godine, a ujedno će naknadno biti organizovana svečana svečana dodela nagrada pobednicima konkursa.

Uslovi konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, dostupni su na ovom sajtu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
9.4 ° C
11.2 °
9.4 °
62 %
3.1kmh
100 %
Thu
17 °
Fri
18 °
Sat
14 °
Sun
18 °
Mon
12 °