25.6 C
Zrenjanin
30.05.2024.
Naslovna stranicaVesti ZrenjaninPočela je registracija električnih trotineta

Počela je registracija električnih trotineta

European Top 44 Airplay chart

Registracija električnih trotineta je započela, a cena izdavanja nalepnice za ova vozila iznosi 1.560 dinara, dok je cena obrasca nalepnice 500 dinara. Građani imaju vremena do 15. juna da registruju svoje električne trotinete kako bi mogli legalno da ih koriste u saobraćaju.

Da bi se registrovali, vlasnici trotineta moraju podneti zahtev sa svojim ličnim podacima, podacima o prebivalištu i detaljima o vozilu. Takođe, moraju dostaviti tehničku dokumentaciju koja sadrži informacije o vozilu. Uz zahtev se mora dostaviti i fotokopija lične karte, popunjena izjava i dokaz o uplati naknade za izdavanje nalepnice.

Nakon obrade zahteva, na tehničkoj dokumentaciji se upisuje serijski broj nalepnice, datum izdavanja i potpis nadležnog lica. Nalepnica se postavlja na trotinet na gornjem delu upravljača i fotografisana je nakon postavljanja.

U slučaju oštećenja ili uništenja nalepnice, po zahtevu se može izdati nova.

Postupak registracije i izdavanja nalepnice obavlja se na mestima koja određuje Agencija za bezbednost saobraćaja, a informacije o tome mogu se naći na njihovom zvaničnom sajtu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
25.6 ° C
26.7 °
25.6 °
48 %
2.4kmh
67 %
Čet
23 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
25 °
Pon
27 °