Naslovna stranicaVestiBiznisPočeo je online Regionalni sajam poslova

Počeo je online Regionalni sajam poslova

Posetioce ovogodišnjeg Regionalnog sajma poslova očekuje preko 600 potencijalnih radnih mesta, klasifikovanih u pet kategorija.

European Top 44 Airplay chart

Danas je počeo još jedan online Regionalni sajam poslova. Svi zainteresovani će imati priliku da do 20. oktobra pogledaju ponudu poslodavaca iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije.

Svi poslovi su grupisani u četiri kategorije – trgovina, proizvodnja, usluge, IT i “startuj” – koja podrazumeva posebnu priliku za mlade za sticanje prvih radnih iskustava, prakse, ali i ponudu stipendija. Na ovom linku vas čeka spisak svih izlagača ovogodišnjeg sajma. Takođe, kao i u okviru prethodnih izdanja ovog sajma, svi posetioci imaju priliku da uživo, putem chata, komuniciraju sa potencijalnim poslodavcima.

Screenshot https://rs.regionalnisajamposlova.com/

Vebinari će takođe biti deo ovog virtuelnog događaja, na kojima je prisustvo besplatno, ali je potrebna prethodna prijava. U ponedeljak, 18. oktobra u 18h, biće održan vebinar pod nazivom “Kako do prvog posla u IT-u?”. Ovom prilikom će se putem Zoom platforme obratiti prisutnima predstavnici nekoliko poznatih IT kompanija. Prijava je moguća putem ovog linka. “Najčešće greške na intervjuu za posao” je tema o kojoj će moći da se sluša 20. oktobra od 18h, a kako biste obezbedili sebi učešće na ovom događaju posetite ovaj link.

“Lov na blago” je naziv igre čiji je cilj da se poseti što više štandova izlagača, i time se poveća šansa pronalaženja nagradne ikonice. Klikom na nju, upisujete se na spisak potencijalnih dobitnika JBL bežičnih slušalica ili nekog od 20 poklon paketa.

Istražite kompletnu ponudu oko 60 izlagača, koji potražuju preko 600 radnih pozicija, na adresi rs.regionalnisajamposlova.com.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
57 %
10.2kmh
100 %
Tue
16 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °