16.7 C
Zrenjanin
30.05.2024.
Naslovna stranicaVesti ZrenjaninPočinje prijava za studentske kartice

Počinje prijava za studentske kartice

European Top 44 Airplay chart

Danas, 13. novembra počinju prijave za studentske kartice. Studenti će kartice dobijati besplatno, biće platne, a održavanje na njima će takođe biti besplatno.

Studenti će moći da se prijave za nove studentske kartice putem portala Uprave za trezor. Ovaj sistem omogućiće za oko 240 hiljada studenata iz cele Srbije različite popuste i beneficije dostupne uz ove kartice.

Prilikom prijave na portalu, studenti će unositi svoj JMBG, birati fakultet, unositi broj mobilnog telefona radi obaveštenja o gotovoj kartici i odabrati ekspozituru banke Poštanska štedionica u kojoj žele da preuzmu karticu.

Za studentsku karticu će moći da se prijave svi studenti akreditovanih fakulteta i akademija u Srbiji, kako državnih, tako i privatnih.

Nova studentska kartica omogućava studentima ostvarivanje različitih pogodnosti i popusta. To uključuje povlastice za usluge „Er Srbije“, „Srbija voza“ i Telekoma Srbija, kao i dodatne pogodnosti u supermarketima, bibliotekama, knjižarama, osiguravajućim društvima i drugim uslugama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
16.7 ° C
16.7 °
16.7 °
83 %
1.1kmh
8 %
Čet
16 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
25 °
Pon
27 °