Posao na radiju

Želiš da radiš na radiju? Prijavi se na konkurs. Poznaješ nekoga ko bi želeo da radi na radiju? Prosledi toj osobi link sa ovom stranicom.

European Top 44 Airplay chart

O nama:


Radio Klik FM je lokalna radio stanica iz Zrenjanina, a Portal 105.rs je naš najmlađi medijski proizvod, kojim želimo da pratimo potrebe naših slušalaca, i informišemo ih u skladu sa pravcem u kome se kreću savremene digitalne komunikacije.

O timu u kome ćete raditi:

Naša ekipa nije velika, jer ni tržište na kome radimo nije veliko. U gotovo nepromenjenom sastavu funkcionišemo više od deset godina. Imamo nove ideje koje ćemo uskoro realizovati, i za to nam je potrebno pojačanje, i nova energija u timu u kome su međuljudski odnosi odlični, a zadaci i zaduženja precizno podeljeni.

Šta će biti vaš posao:

Ukratko, pripremaćete i voditi radio program, objavljivati sadržaje na našem portalu i društvenim mrežama, i osmišljavati razne vrste sadržaja i aktivnosti koje za cilj imaju da privuku slušaoce radija i posetioce portala.

Ko ste Vi:

  • U idealnom slučaju, diplomirali ste žurnalistiku. Potpuno je prihvatljivo ako imate diplomu nekog od fakulteta društvenih nauka, ili bilo kog drugog fakulteta. Vašu prijavu ćemo razmotriti i ako ste završili četvorogodišnju srednju školu, ako ispunjavate sve ostale kriterijume; 
  • Digitalno ste pismeni. Ne morate da zovete prijatelja da vam objasni kako da otvorite Excel tabelu koju Vam je neko poslao mailom. Ne treba Vam nikakva dodatna obuka da odmah počnete sa radom u Office paketu na računaru, i sa lakoćom upravljate svojim nalozima na društvenim mrežama;
  • Brzo učite, i nemate strah od novih tehnologija; 
  • Svestrani ste i radoznali. Umete da razmišljate izvan matrica i klišea. Niste zatvoreni u svoja četiri zida, niti samotnjak koji može da funkcioniše bez drugih ljudi. Volite da se družite, imate bogat društveni život, znate ko je ko u gradu, zemlji i svetu. Idealno, ako nešto ne znate, imate pun imenik brojeva prijatelja i poznanika koje možete pozvati, da biste ili saznali to što Vas interesuje, ili dobili broj onoga ko ima odgovor na Vaša pitanja;

Šta nudimo:

  • Priliku da radite kreativan i zanimljiv posao bez stresa, u malom i uigranom timu sa odličnim međuljudskim odnosima;
  • Radni odnos sa 40-časovnom radnom nedeljom i fiksnim radnim vremenom (ovde ne možemo da budemo previše fleksibilni, jer slušaoci Vas pred mikrofonom očekuju u tačno određeno vreme). Radio radi 365 dana u godini, ali subota, nedelja i praznici su za Vas neradni dani;
  • Mogućnost da deo radnog vremena ili određenim danima radite od kuće (da biste što bolje uskladili posao i privatni život)
  • Pored godišnjeg odmora u skladu sa Zakonom o radu, tri slobodna dana godišnje za privatne potrebe;

Kako da se prijavite:

Rad u medijima se razlikuje od rada u poslovnim sistemima sa pedesetoro ili stotinu zaposlenih, pa je i način selekcije kandidata donekle drugačiji.

Vaša radna biografija nam je svakako potrebna, pa je odmah možete pripremiti za slanje mailom. Pored nje, očekujemo da nam se u mailu predstavite u najmanje desetak rečenica, i napišete zašto biste želeli da se pridružite našem timu, i zašto mislite da treba da odaberemo baš Vas. Nemojte prepisivati motivaciona pisma sa interneta, jer ćemo to lako proveriti. Konkurišete za kreativni posao, pa neka ovo bude prva demonstracija vaše kreativnosti, načina razmišljanja, elokvencije i stila pisanja. 

Vašu prijavu očekujemo najkasnije do nedelje, 13. marta, na 105@105.rs. Potvrdićemo prijem svakog maila, a na razgovor pozvati samo kandidate koje odaberemo za uži krug. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
44 %
3kmh
92 %
Thu
14 °
Fri
18 °
Sat
21 °
Sun
24 °
Mon
23 °