17.3 C
Zrenjanin
31.05.2024.
Naslovna stranicaPoziv za preduzetnice - savladajte savremene poslovne veštine

Poziv za preduzetnice – savladajte savremene poslovne veštine

European Top 44 Airplay chart

Grad Zrenjanin i Zavod za Ravnopravnost polova pozivaju preduzetnice na seriju predavanja u cilju unapređenja znanja i veština preduzetnica.

Programom su obuhvaćene najvažnije oblasti od značaja za razvoj savremenog poslovanja. Tako na primer možete saznati više o pokretanju poslovanja, marketingu i prodaji i poslovnoj komunikaciji. Naučićete i o poslovnom planiranju i finansijskom upravljanju, kao i o mogućnostima za dodatne prihode u ruralnim područjima.

preduzetnice poziv

Raspored predavanja

  • Sreda, 10. april u 10h u Multimedijalnoj sali Gradske kuće; Održaće se predavanje „Marketing i prodaja:Kako privući klijente i povećati prodaju koristeći digitalni marketing“.
  • Sreda, 10.april od 12h do 15h u prostorijama Unije poslodavaca: mentorski dan na temu pokretanja sopstvenog biznisa.
  • Četvrtak, 11. april u 10h u Multimedijalnoj sali Gradske kuće; predavanje „Mogućnosti za ostvarivanje dodatnih prihoda žena u ruralnim područjima:Ideje i saveti za razvoj dodatnih biznisa“.
  • Petak, 12. april u 10h u sali restorana „Renesansa“ predavanje „Poslovna komunikacija:Kako uspešno komunicirati sa klijentima, partnerima i zaposlenima“
  • Petak, 12. april u 12h u sali restorana „Renesansa“ predavanje „Poslovno planiranje i finansijsko upravljanje:Kako napraviti uspešan poslovni plan i upravljati finansijama“.

Učešće na programu je besplatno, ali je broj mesta ograničen stoga je prijava obavezna. Prijavite se putem mejla zdravko.stojanov@grad.zrenjanin.rs .

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
79 %
1.7kmh
40 %
Pet
23 °
Sub
28 °
Ned
26 °
Pon
29 °
Uto
20 °