Naslovna stranicaPregled repertoara Narodnog pozorišta "Toša Jovanović"

Pregled repertoara Narodnog pozorišta “Toša Jovanović”

European Top 44 Airplay chart

Narodno pozorište “Toša Jovanović” je omiljeno odredište ljubitelja pozorišta u našem gradu. Zato pogledajte šta je na repertoaru ove sedmice.

Prva predstava koja će se odigrati biće “Ženski razgovori”, adaptacija teksta autora Dušana Radovića. Izvodi se povodom obeležavanja 40. godišnjice od njegove smrti. Ovom prilikom, predstava donosi osveženje i novi pristup ovom klasiku, sa režijom Margarete Taboroši i izvođenjem Olje Lopušanski u ulozi Cvete. U ovoj adaptaciji, predstava donosi novi senzibilitet i pristup tekstualnom i scenskom tumačenju Radovićevih likova i tema. Takođe, poseban gost u predstavi je Tihomir Stanić. Početak predstave je u četvrtak, 11. aprila u 20h.

“Gospođa Ministarka” na Veliku scenu pozorišta izlazi u petak, 12. aprila u 20h i premda je delo napisano pre jednog veka, ništa se nije promenilo. Društvo i dalje ima iste egzistencijalne probleme i prave vrednosti nedostaju, a to ćete najbolje shvatiti ako pogledate ovu predstavu.

“Zmajić Ogi” oduševljava mališane zato ne propustite da ih obradujete u subotu u 11h.

Takođe u subotu, ali u 20h odigraće se predstava “Ljubinko i Desanka”, a koliko je ova predstava dobra govori činjenica da su se ulaznice rasprodate.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
few clouds
13.9 ° C
14 °
13.9 °
89 %
5.5kmh
15 %
Sat
25 °
Sun
27 °
Mon
27 °
Tue
23 °
Wed
23 °