5.7 C
Zrenjanin
5.12.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR SportPrijave za Zimski turnir u malom fudbalu su u toku

Prijave za Zimski turnir u malom fudbalu su u toku

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

Tradicionalno će i ove godine u Kristalnoj dvorani biti održan Zimski turnir u malom fudbalu. Početak takmičenja je zakazan za 26. decembar, prijave su u toku, a žreb će biti održan u petak, 24. decembra.

U okviru ovog sportskog takmičenja će se, kao i prethodnih godina, boriti ekipe svih uzrasta. Za seniore su obezbeđene novčane nagrade – 300 hiljada dinara za prvo mesto, 150 hiljada za drugo i 50 hiljada za ekipu koja osvoji treće mesto. Mlađima će biti obezbeđeni pehari, a kao i uvek biće odata priznanja i najboljim ekipama i pojedincima.

Prijave su otvorene od danas, i biće moguće registrovati ekipu za turnir do 24. decembra. Kada su kotizacije po ekipi u pitanju seniori plaćaju 10 hiljada dinara, juniori 5 hiljada dinara, dok je za najmlađe, pionire, određena kotizacija u visini od 3 hiljade dinara.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti u Sportskom centru “Bambi” kao i na broj telefona 064 146 984.

Na današnjoj konferenciji za medije su predstavnici Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, predsednik Saša Sanotvac i potpredsednici Darko Tošić i Branislav Pandurov, posebno istakli da je po prvi put organizator ovog događaja Fudbalski savez grada.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
5.7 ° C
5.7 °
5.7 °
57 %
6.3kmh
51 %
Tue
6 °
Wed
6 °
Thu
3 °
Fri
4 °
Sat
5 °