Naslovna stranicaZrenjaninZR SportPrijave za Zimski turnir u malom fudbalu su u toku

Prijave za Zimski turnir u malom fudbalu su u toku

European Top 44 Airplay chart

Tradicionalno će i ove godine u Kristalnoj dvorani biti održan Zimski turnir u malom fudbalu. Početak takmičenja je zakazan za 26. decembar, prijave su u toku, a žreb će biti održan u petak, 24. decembra.

U okviru ovog sportskog takmičenja će se, kao i prethodnih godina, boriti ekipe svih uzrasta. Za seniore su obezbeđene novčane nagrade – 300 hiljada dinara za prvo mesto, 150 hiljada za drugo i 50 hiljada za ekipu koja osvoji treće mesto. Mlađima će biti obezbeđeni pehari, a kao i uvek biće odata priznanja i najboljim ekipama i pojedincima.

Prijave su otvorene od danas, i biće moguće registrovati ekipu za turnir do 24. decembra. Kada su kotizacije po ekipi u pitanju seniori plaćaju 10 hiljada dinara, juniori 5 hiljada dinara, dok je za najmlađe, pionire, određena kotizacija u visini od 3 hiljade dinara.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti u Sportskom centru “Bambi” kao i na broj telefona 064 146 984.

Na današnjoj konferenciji za medije su predstavnici Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, predsednik Saša Sanotvac i potpredsednici Darko Tošić i Branislav Pandurov, posebno istakli da je po prvi put organizator ovog događaja Fudbalski savez grada.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
13.9 ° C
13.9 °
12.3 °
55 %
2.4kmh
100 %
Sun
14 °
Mon
15 °
Tue
18 °
Wed
16 °
Thu
15 °