16.7 C
Zrenjanin
30.05.2024.
Naslovna stranicaProgram Kulturnog centra za ovu nedelju počinje već danas

Program Kulturnog centra za ovu nedelju počinje već danas

European Top 44 Airplay chart

Pogledajte program Kulturnog centra za ovu nedelju, od 8. do 14. aprila.

Večeras, 8. aprila u 18h počinje Pesničko veče Miroslava Aleksića.

Izložba „Day by Day“ Marine Ilić otvara se 11. aprila u 19h u Kulturnom centru Zrenjanina. Marina Ilić, docentica na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu, predstavlja svoj umetnički projekat koji istražuje kodirane podatke iz naših svakodnevnih aktivnosti. Postavka uključuje skulpture, video radove, crteže i kolaže. Posetioci mogu uživati u izložbi do 23. aprila.

U četvrtak, 11. aprila u Velikoj sali, u 20h, svima je besplatan ulaz na projekciju filma „Rana oklevanja“. Film prikazuje život advokatice Džanan, čiji dani prolaze između sudnice i bolničke sobe u kojoj se nalazi njena majka. Sudbina se isprepliće na dan izricanja presude optuženiku za ubistvo, kojeg upravo Džanan zastupa. Taj dan donosi moralni izbor koji će oblikovati živote ne samo njene majke, već i sudije i samog optuženika.

Ove subote, kao i svake prethodne će se održati dečije onlajn radionice. Ovonedeljna tema je snimak posete Gradskoj biblioteci i radionice pod nazivom “Mobilni bonton”.

U nedelju će se prikazivati dva filma. Prvi počinje u 11h i klinci će mu se obradovati. U bajkovitom kraljevstvu, „Baba Jaga“ i princeza Safir kreću na putovanje kako bi osvojile Кnjigu čarolija i porazile zlu čarobnicu Beladonu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
16.7 ° C
16.7 °
16.7 °
83 %
1.1kmh
8 %
Čet
16 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
25 °
Pon
27 °