20.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaProlećna akcija iznošenja kabastog otpada počinje 1. aprila

Prolećna akcija iznošenja kabastog otpada počinje 1. aprila

European Top 44 Airplay chart

JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin organizuje prolećnu akciju iznošenja kabastog otpada iz gradskih mesnih zajednica od 1. aprila do 7. maja. Kontejneri će biti locirani u svakoj mesnoj zajednici po dva dana i prazniće se svakodnevno.

Cilj akcije je da se građani oslobode kabastog otpada iz svojih domaćinstava i da zajedno sprečimo stvaranje divljih deponija, doprinesemo zaštiti životne sredine, očistimo svoje okruženje i učinimo grad lepšim i čistijim.

Raspored početka akcije iznošenja kabastog otpada po mesnim zajednicama je kako sledi:

Mesna zajednica „Zeleno Polje“

U periodu od 1. do 2. aprila kontejneri će biti postavljeni na sledećim lokacijama: ugao ulice Bačka i Crnogorska, Šumadijska – Baranjska, takođe i ugao ulice A. Cesarca – Sremska. Kontejneri će se naći i na ćošku Hercegovačke i J. Pančića, ali i P.Kovalića kod prolaza iz Bagremove.

Mesna zajednica „Dositej Obradović“

Od 3. do 4. aprila kabasti otpad ćete moći da izbacite u kontejnere na raskrsnici ulice Laze Kostića i Travničke. Raskrsnica ulice Uroša Predića i Konstantina Danila takođe će dobiti kontejner, kao i ulica Aleksandra Belića br. 12 i raskrsnica Pančevačke i Vardarske ulice. Kod bazena će se takođe sprovoditi ova akcija.

Tokom 5. i 6. aprila kontejneri će biti pomereni do sledećih lokacija.

Ugao ulice Save Tekelije i Toše Jovanovića, ali i ugao ulice Toše Jovanovića i Frankopanova. Zatim naselje Ruža Šulman kod OŠ „2. Oktobar“ i 4. Jul. Kontejner će se naći i na platou ulice Trg J.N.A. i to na delu parkinga koji nije popločan.

Građani će biti redovno obaveštavani o rasporedu putem Facebook stranice Preduzeća. Za dodatne informacije, možete kontaktirati JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin putem telefona 023/315-0959 i 023/315-0960 radnim danima u periodu od 7h do 15h. Akcija iznošenja kabastog otpada iz gradskih mesnih zajednica završava se 7. maja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
71 %
4.4kmh
6 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °