20 C
Zrenjanin
12.06.2024.
Naslovna stranicaVesti ZrenjaninPupinova ulica je od danas zatvorena za saobraćaj

Pupinova ulica je od danas zatvorena za saobraćaj

European Top 44 Airplay chart

Zbog radova na zameni vodovodne mreže, Pupinova ulica će od danas biti zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila na pet dana, dok će pešacima biti omogućen prolaz.

U okviru prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže, koja uključuje zamenu oko 20 km cevi starih preko 50 godina i izgradnju isto toliko kilometara vodovodnih priključaka od novopostavljene mreže do objekata korisnika, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će obavljati radove u Pupinovoj ulici u centru.

Zbog pomenutih radova, Pupinova ulica će od ponedeljka, 10. juna u 7h, do petka, 14. juna u 17h, biti zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz u skladu sa trenutnom situacijom na terenu.

U pomenutom periodu, prolaz motornih vozila biće omogućen isključivo službenim vozilima Pošte, Telekoma i ostalih privrednih i poslovnih subjekata koji posluju u ovoj ulici.

Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, radovi se obavljaju po važećoj građevinskoj dozvoli, a regulacija saobraćaja je po Projektu regulacije u toku radova i Rešenju Odeljenja za saobraćaj GU Zrenjanin.

Sanacija kvara u ulici Zdravka Čelara na Bagljašu

Danas će se takođe izvoditi radovi na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u ulici Zdravka Čelara na Bagljašu, zbog čega će doći do kraćeg prekida u vodosnabdevanju u delu ove ulice.

Zbog potreba izvođenja radova, prekid vodosnabdevanja će trajati od 9h do 12h, i to na desnoj strani ulice Zdravka Čelara u pravcu prema izlazu iz grada.

Odmah po završetku radova, voda će biti puštena u sistem i ubrzo nakon toga će doći do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutom delu ulice Zdravka Čelara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
20 ° C
20 °
17.3 °
84 %
4.1kmh
98 %
Sre
19 °
Čet
25 °
Pet
24 °
Sub
27 °
Ned
29 °