23 C
Zrenjanin
4.10.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR SportRadio 105 na 3. Zrenjaninskom maratonu

Radio 105 na 3. Zrenjaninskom maratonu

Tamara je trčala polumaraton, a Milica i Vladimir trku zadovoljstva.

European Top 44 Airplay chart

Treći zrenjaninski maraton, okupio je juče oko 1200 učesnika u svim trkama i katergorijama. Maratonska trka startovala je sa glavnog gradskog trga u 9 časova. Istovremeno, startovali su i učesnici trke za osobe sa smetnjama u kretanju.

Nakon toga, najmlađi su se družili na dečijoj Trci sa osmehom, a u 11 časova, startovale su polumaratonska, štafetna i Trka zadovoljstva.

Uz nešto teže vremenske uslove za trčanje, sunce i sparinu, atmosfera je bila odlična, kako na startu i cilju, tako i na ruti trke.

Veliki broj Zrenjaninaca pozdravljao je trkače ispred svojih lokala, kuća i zgrada i tako pružio podršku koja mnogo znači.

Najbrži maratonac bio je Ljubiša Savić iz Beograda koji je 42 kilometra istrčao 2 sata, 55 minuta i 26 sekudni. Najbrža među ženama bila je Zrenjaninka Nina Nenin. Ona je maratonsku trku završila za 3 sata, 35 minuta i 41 sekundu.

Među polumaratoncima najbrži su bili Slobodan Marinkov i Mirjana Mikalački, a u Trci zadovoljstva Viačeslav Sokolov i Branka Bojanić.

Ekipa Radija 105 je na 3. Zrenjaninskom maratonu učestvovala u sastavu Vladimir Mušicki, Tamara Ćurčić i Milica Mušicki. Vladimir i Milica su učestvovali u Trci zadovljstva, a Tamara u polumaratonskoj trci.

Čestitke za organizatore, sve učesnike, volontere i navijače. Vidimo se sledeće godine!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
23 ° C
23 °
23 °
38 %
5.1kmh
97 %
Wed
23 °
Thu
24 °
Fri
23 °
Sat
23 °
Sun
28 °