15.4 C
Zrenjanin
23.03.2023.
Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiRadionica "Kako mirno rešiti radne sporove u praksi"

Radionica “Kako mirno rešiti radne sporove u praksi”

European Top 44 Airplay chart

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina organizovaće radionicu pod nazivom “Mirno rešavanje radnih sporova u praksi”, koja će se održati u ponedeljak, 23. maja, u 11:15 u prostorijama Unije, u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića 15.

Prijave su moguće još danas putem mejla na adresu j.jevtovic@poslodavci.rs ili na telefon 064/64-13-079.

Interaktivna radionica će kroz prezentaciju onlajn kursa, simulacijom postupka (koja ima za cilj da postupak približi zaposlenima i poslodavcima), uz mogućnost direktnog postavljanja pitanja projektnim partnerima, miriteljima, arbitrima i predstavnicima Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova, omogućiti zainteresovanim stranama uvid u sam postupak mirnog rešavanja radnih sporova, uključujući i njegove prednosti.

Radionica je jedna od aktivnosti na projektu Zajednički poduhvati socijalnih partnera za povećanje vidljivosti instituta mirnog rešavanja radnih sporova koji realizuje UG Inicijativa za razvoj i saradnju, uz finansijsku podršku Međunarodnog Ulof Palme centra (Olof Palme International Center), a u partnerstvu sa Savezom samostalnih sindikata Srbije, Ujedinjenim granskim sindikatom NEZAVISNOST, Unijom poslodavaca Srbije i uz podršku Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
15.4 ° C
15.4 °
15.4 °
50 %
2.5kmh
61 %
Thu
15 °
Fri
22 °
Sat
13 °
Sun
18 °
Mon
13 °