Dve mesne zajednice bez vode zbog radova

Korisnički centar JKP
http://www.vikzr.rs

U cilju unapređenja vodovodne infrastrukture u četvrtak 8. decembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izvodiće radove na izgradnji tri merna mesta na glavnom vodu vodovodne mreže u MZ „Zeleno polje“ i MZ „Dositej Obradović“, zbog čega će u jednom delu grada doći do prekida vodosnabdevanja od 09:00 do 16:00 časova u četvrtak 8. decembra.

U pitanju su kompleksni radovi na glavnom vodu vodovodne mreže, koji obuhvataju zamenu dela cevi glavnog voda, kao i ugradnju mernog uređaja i potrebne opreme kojima će merna mesta biti povezano sa SKADA sistemom za daljinsko upravljanje i kontrolu.


U vremenu izvođenja radova bez vode će biti teritorija MZ „Zeleno polje“, MZ „Dositej Obradović“ (naselja D2 i D3, ulice na potezu Beogradska – Pere Dobrinovića – dr Laze Kostića – Dositeja Obradovića, naselje Šećerana i Vardarska ulica do Mužljanskog mosta), MZ „Dolja – Crni šor“, Pančevačka ulica i radna zona Jugoistok 1 i 2.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i u narednih 30 minuta doći će do normalizacije vodosnabdevanja u delovima grada koji će biti bez vode. Ukoliko radovi budu završeni pre predviđenog roka, ranije će biti obezbeđeno uredno vodosnabdevanje. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi.