25.6 C
Zrenjanin
30.05.2024.
Naslovna stranicaPogledajte ovonedeljni repertoar pozorišta

Pogledajte ovonedeljni repertoar pozorišta

European Top 44 Airplay chart

Narodno pozorište „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu predstavlja svoj repertoar za period od 25. do 27. januara.

Prva predstava na repertoaru, koja se igra u četvrtak, 25. januara, na Velikoj sceni, je „Ljubinko i Desanka“. Ova drama donosi priču o složenim ljudskim odnosima, ljubavi, i životnim izazovima. Glavni likovi, Ljubinko i Desanka, suočavaju se sa sudbinom koja ih vodi kroz niz emotivnih preokreta i teških odluka. Predstava istražuje duboke emocionalne teme i postavlja pitanja o životu i smislu postojanja.

Sledećeg dana, u petak, 26. januara, na istoj sceni, publika će imati priliku da uživa u klasiku domaće pozorišne scene – „Gospođa ministarka“. Ova komedija, koja je i danas izuzetno popularna, kroz duhovite dijaloge i karakteristične likove garantuje nezaboravnu pozorišnu zabavu.

Subota, 27. januar, donosi dve predstave – jednu za najmlađu publiku i jednu za odrasle. U jutarnjem terminu, na Velikoj sceni, održava se lutkarska predstava „Uspavana lepotica / Tri praseta“. Ova vesela i šarmantna predstava prilagođena je deci i donosi poznate priče iz sveta bajki na jedan nov i zanimljiv način. Kroz interakciju lutkarskih likova i maštovitu scenografiju, mališani će se zabaviti i naučiti nešto novo.

U večernjem terminu istog dana, na sceni „Todor Manojlović“, igra se drama „Ne mo’š pobeć’ od nedelje“. Ova predstava, kroz dinamičnu radnju i snažne likove, istražuje temu porodičnih odnosa, generacijskih sukoba i ličnih dilema. Publika će biti uvučena u životne priče junaka predstave, osetiti njihove emocije i razmišljati o univerzalnim pitanjima ljudskog postojanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
25.6 ° C
26.7 °
25.6 °
48 %
2.4kmh
67 %
Čet
23 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
25 °
Pon
27 °