18.3 C
Zrenjanin
24.05.2024.
Naslovna stranicaZabavaMuzikaRod Stjuart: Moje veze, moji brakovi

Rod Stjuart: Moje veze, moji brakovi

Da je Boško Simić prava ličnost, imao bi svašta da popriča sa Rodom Stjuartom, rok zvezdom koja je prošla kroz 4 braka, ali ni iz jednog nije izašao nešto posebno mudriji.

European Top 44 Airplay chart

Ljubavni život rok zvezda nije ni malo lak, barem ako gledamo rok zvezde koje su vrhunac svoje slave imale u periodu od 1970-2000, kada je za tipičnu „rock star“ personu još važila ona stara „Sex, Drugs n’ Rock’n’Roll“.

Menjanje partnera/partnerki je bilo nekako očekivano kod ljudi kojima se devojke, žene, mame i ćerke, (i po koji momak) bacaju u naručje, krila i krevete.

Ipak, bilo je tu mudrih koji su lako znali da razgraniče fanove željne… khm, svačega, i buduću životnu saputnicu, i koji su znali da je sve lepo dok se zabavljaš, ali da samo na konto slave i bogatstva ne možeš izgraditi zdravu i dugotrajnu vezu.

Rod Stjuart nije jedan od tih mudrih.

Na početku svoje karijere i slave, prvih nekoliko godina stigao je da (zvanično) prođe kroz četiri veze u periodu od 1963. do 1977. ali pošto je u tom periodu još uvek bio mlad i neiskusan, bilo je za očekivati da te veze neće potrajati dugo.

Rod Stjuart – Prvi brak

Godine 1979. staće po prvi put na ludi kamen sa foto-modelom Alanom Hamilton, koja će mu već te godine roditi prvo dete, Kimberli, a sledeće i drugo, Šona. Kimberli će se inače udati za glumca Benisia Del Tora i od tate Roda napraviti deku, a unuka Dilajla Del Toro biće (za sada) jedino dedino unuče.

Rod Stjuart Alana

Iako će ovaj brak zakonski potrajati do 1984. Rod Stjuart je već godinu dana ranije raskinuo vezu sa Alanom, koja je verovatno već znala da se spanđao sa mlađom, takođe foto-modelom, Keli Emberg, sa kojom će biti u nezvaničnoj vezi narednih sedam godina, i ona će mu takođe roditi dete, pevačicu i modela Rubi Stjuart.

Rod Stjuart 70 Keli Emberg

1990. svadbena zvona ponovo su zvonila u životu Roda Stjuarta, a prvi put u životu Rejčel Hanter (takođe model, koje iznenađenje), a novinari kojima je već cela situacija bila dobro poznata pitali su ga: „Gospodine Stjuart, da li vam je ovo poslednji brak?“ na šta je on odgovorio: „Našao sam ženu koju volim i ovo je poslednji put da svoju bananu stavljam u tuđu posudu sa voćem“.

Rod Stjuart 70 Rejcel Hanter

…šta mislite, da li je održao reč?

Ova bračna veza potrajaće mu (zapanjujuće) čak 16 godina zakonski, mada su Rod i Rejčel već krenuli da žive odvojeno 1999. a iz tog braka Rod Stjuart izašao je bogatiji za još dvoje dece, Rene Sesili Stjuart i Liam MekAlister Sjuart, ali i sa oko milion funti i još toliko vredne imovine manje. Predbračni ugovor koji ga je poprilično oštetio nateraće ga da povikne: „Sledeći put ću da nađem ženu koju ću odmah da zamrzim i dam joj pola svoje imovine!“.

Čim se završila papirologija oko braka sa Rejčel, tri puta pogađajte šta se dalje desilo.

Ustvari, šta se ranije desilo – razlog zbog kojih su Rod i Rejčel krenuli da žive odvojeno 1999. je taj što je Rod našao novu ljubav, i po pisanju ovog teksta, poslednju. 26 godina mlađa Peni Lankaster, koja će 2007. postati zvanično gospođa Sjuart, i dan danas mu je supruga, sa kojom je takođe stigao da ima dvoje dece.

Rod Stjuart 70 Peni

Ukupno, koliko je poznato, Rod Stjuart ima osmoro dece sa pet žena.

Definitivno mu nije dosadno u životu.

Rod Stjuart i cetiri zene

Pročitajte još i Nickelback i zašto ih mrzimo!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
18.3 ° C
19.5 °
18.3 °
79 %
2.9kmh
97 %
Pet
18 °
Sub
25 °
Ned
25 °
Pon
26 °
Uto
26 °