1.1 C
Zrenjanin
5.12.2023.
Naslovna stranicaVestiSportRonaldova kapitenska traka za malog Gavrila

Ronaldova kapitenska traka za malog Gavrila

Aukcija traje još dva dana!

Radio 105 i Gomex vode te na Sajam knjiga

U subotu 27. marta mnogo ljudi je bilo ispred svojih televizora i pratilo je utakmicu između Srbije i Portugala koja se igrala u Beogradu. Razloga za mnogobrojne navijače sa troseda je bilo više – ne rade restorani, kafane, ne može se na stadion, a i vole se reprezanticija i fudbal. 

Utisak večeri i utakmice definitivno je bio momenat “gol – nije gol” ali i i trenutak kada je Kristijano Ronaldo demonstrativno, pre samog kraja utakmice, napustio teren i besno bacio kapitensku traku na travu pred ulazak u tunel. 

Pažnja je bila na toj beloj liniji i na pravljenu takozvanih “mimova” na ovu temu, a retko ko se pitao šta je bilo sa tom trakom koja je stajala oko ruke jednom od najboljih fudbalera na svetu sa velikim C na njoj. 

Upravo ta kapitenska traka je završila u rukama dežurnog radnika na stadionu “Rajko Mitić”. On je odlučio da pokrene humanitarnu aukciju i sav novac koji bude uplaćen doniraće za lečenje šestomesečnog dečaka čije je ime Gavrilo Đurđević. Aukcija je pokrenuta preko sajta Limundo, i trenutno najveća ponuda iznosi million dinara.

Dečak Gavrilo boluje od spinalne atrofije, i potrebno je da se sakupi 2 i po miliona evra za njegovo lečenje. Javnost se još ranije pokrenula da pomogne porodici dečaka, a možete i vi donirati novac slanjem poruke 973 na broj 3030.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
1.1 ° C
1.1 °
1.1 °
70 %
7kmh
100 %
Tue
6 °
Wed
6 °
Thu
3 °
Fri
4 °
Sat
5 °