Uradi sam - katalog
20.1 C
Zrenjanin
22.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaSajam turizma - Avantura počinje ovde!

Sajam turizma – Avantura počinje ovde!

European Top 44 Airplay chart

Međunarodni sajam turizma u Beogradu, održaće se od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu. Pod sloganom „Avantura počinje ovde!“, promovisaće se nove destinacije, first minute ponude, smeštajni kapaciteti, turističke regije i atrakcije.

Na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori. Sajam nudi ekskluzivne sajamske cene, first minute ponude i pakete sa mnoštvom pogodnosti, što ga čini omiljenim orijentirnim mestom za putnike i turiste.

Posetioci će imati priliku da biraju između različitih vrsta putovanja: porodična, daleka, egzotična, putovanja za mlade, city break, odmor u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

Sajam pruža mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa kroz prezentacije, degustacije i demonstracije lokalne kulture, hrane i tradicije. Cilj je edukacija o turističkim mogućnostima, jačanje svesti o ekonomskom potencijalu turizma i podsticanje lokalne ekonomije.

Zemlja partner Sajma je Grčka


Grčka i Srbija nastavljaju uspešnu saradnju u oblasti turizma kroz partnerstvo na 45. Međunarodnom sajmu turizma na Beogradskom sajmu. Grčka, večita inspiracija za putnike i omiljena letnja destinacija za domaće turiste, ove godine dobija posebnu pažnju kao zemlja partner. Potpisivanjem ugovora o partnerstvu sa Grčkom nacionalnom turističkom organizacijom za 2024. godinu, predstavnici Organizacionog odbora međunarodnog sajma turizma u Beogradu potvrđuju značaj ove saradnje.

grcka
foto: 105.rs

Sajam turizma – radno vreme i ulaznice

Radno vreme Sajma turizma biće od 10 do 19 časova od 22. do 24. februara, dok će poslednjeg sajamskog dana, kapije biti otvorene od 10 do 18 časova.

Pojedinačna ulaznica za Sajam turizma koštaće 500, a za grupne posete 400 dinara. Grupna poseta podrazumeva posetu najmanje osam osoba/učenika.
Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak osoba sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme ili škole i potpisom ovlašćenog lica.
Ulaznice se u tom slučaju plaćaju direktno na blagajni ili preko tekućeg računa.

Sat vremena parkinga za automobile koštaće 200 dinara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
20.1 ° C
20.1 °
20.1 °
89 %
2.7kmh
99 %
Sub
20 °
Ned
31 °
Pon
31 °
Uto
33 °
Sre
33 °