25.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaVesti ZrenjaninSajam turizma u Novom Sadu počinje danas

Sajam turizma u Novom Sadu počinje danas

Ove godine, ulaz na Sajam je besplatan.

European Top 44 Airplay chart

Na Novosadskom sajmu danas počinje 54. Međunarodni sajam turizma, koji će ove godine trajati do 2. decembra. Ova prestižna manifestacija okupiće preko 240 izlagača iz zemlje i inostranstva, obećavajući posetiocima nezaboravno iskustvo u svetu putovanja.

Izlagači iz različitih delova sveta, uključujući Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatsku, Mađarsku, Severnu Makedoniju, Indiju, Nepal, Kamerun i Italiju, predstaviće široku paletu turističkih destinacija i ponuda.

Sajam će biti besplatan za posetioce, a prvi dan posvećen je promociji ‘Najboljeg iz Vojvodine’. Drugog dana, fokus će biti na promociji budućnosti turizma u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini, uz učešće škola i fakulteta sa turističko-ugostiteljskim programima. Poslednjeg dana, 2. decembra, održaće se ‘probus day’ – dan posvećen promociji vinara na teritoriji AP Vojvodine, uz prisustvo učesnika iz Crne Gore i Hrvatske.

Generalna konzulka Crne Gore u Srbiji, Nevenka Ćirović, izrazila je čast što će Crna Gora drugu godinu zaredom biti partner Sajmu, koji ove godine proslavlja 100 godina postojanja. Na štandu Crne Gore će biti predstavljene turističke organizacije, Nacionalna turistička organizacija, i Budvanska rivijera poznata po organizaciji kvalitetnog provoda. Takođe, najavljena je pojačana zimska turistička sezona, uz redovne avio-saobraćajne linije između Beograda i Podgorice, kao i Beograda i Tivta.

Radno vreme Sajma turizma biće od 10 do 19 časova. Ovogodišnji Sajam obeležava vek postojanja Novosadskog sajma, pa će svi posetioci i učesnici imati priliku da uživaju u manifestaciji bez naplate ulaznica, uz obaveznu registraciju.

Posetioci koji nisu poslovna publika, prilikom ulaska, preuzimanjem kupona sa bar kodom, imaće omogućen ulazak, ali i učestvovanje u Poklon-igri. Popunjen kupon moći će ubaciti u kutiju za Poklon-igru, koja će se nalaziti na jasno obeleženom mestu, u Hali „Master“.

Bar kod će važiti za više ulazaka na Sajam turizma.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
25.6 ° C
25.6 °
19.5 °
53 %
5kmh
29 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °