Sanacija havarije i zatvaranje ulice Konstantina Danila

JP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin započinje radove na sanaciji havarije na kanalizacionoj mreži u ulici Konstantina Danila, zbog čega će jedan deo ove ulice biti zatvoren za saobraćaj

Korisnički centar JKP "Vodovod i kanalizacija"

JP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin počinje sa radovima na sanaciji havarije na fekalnoj kanalizacionoj mreži u Konstantina Danila ulici, što će rezultirati zatvaranjem dela ove ulice za saobraćaj.

Za saobraćaj će od ponedeljka 15. aprila biti zatvoren deo Konstantina Danila ulice od raskrsnice sa ulicom Uroša Predića, a radovi će biti obeleženi odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

U pitanju su složeni radovi na dubini od 7 metara koji uključuju zamenu oštećenih kanalizacionih cevi i rekonstrukciju postojećih šahtova na kanalizacionoj mreži.

Zbog kompleksnosti posla, planirano je da radovi traju 15 radnih dana. Nakon završetka radova, ulica će biti otvorena za saobraćaj, a nakon provere novopostavljenih cevi i nasipanja tla, putna površina će biti vraćena u prvobitno stanje.

Sanacijom ove havarije će se sprečiti povremeno izlivanje otpadnih voda u ovoj i okolnim ulicama, kao i omogućiti nesmetano prikupljanje i odvođenje otpadnih voda u ovom delu grada.