Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiSaobraćajci u Zrenjaninu tokom vikenda otkrili 143 prekršaja

Saobraćajci u Zrenjaninu tokom vikenda otkrili 143 prekršaja

European Top 44 Airplay chart


Na području Policijske uprave u Zrenjaninu tokom prošlog vikenda zabeleženo je šest saobraćajnih nezgoda, pri čemu su tri osobe pretrpele lake telesne povrede.

Saobraćajna policija je tokom istog perioda evidentirala i sankcionisala ukupno 143 prekršaja. Među otkrivenim prekršajima, 17 vozača je isključeno iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dok su trojica vozača bila pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Sa posebnom pažnjom, upozoravaju na slučaj u Novom Bečeju, gde je saobraćajna patrola zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača bicikla koji je imao 2,61 promila alkohola u organizmu.

U Zrenjaninu, policija je zaustavila dvadesetpetogodišnjeg vozača „hjundaija“, koji je odbio testiranje na psihoaktivne supstance. Nakon toga, njegov dvadesettrogodišnji suvozač preuzeo je volan, ali ga je policija brzo zaustavila i utvrdila da je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Svim ovim vozačima određeno je zadržavanje, dok će protiv njih biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Ova akcija policije ima za cilj očuvanje bezbednosti u saobraćaju i sprečavanje rizika od vožnje pod uticajem alkohola i droga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
13.3 ° C
13.3 °
11.2 °
61 %
6.5kmh
80 %
Sun
13 °
Mon
18 °
Tue
16 °
Wed
17 °
Thu
16 °