Naslovna stranicaZrenjaninZR KulturaŠarenolik i celodnevni program na Trgu za doček Nove godine

Šarenolik i celodnevni program na Trgu za doček Nove godine

Gradski horići, CEKOM, "Free Dance" i "ABBA tribute" biće poslednjeg dana u godini na trgu.

European Top 44 Airplay chart

“Novogodišnja čarolija – Grad otvorenog srce” je manifestacija koja će i ove godine upotpuniti glavni gradski trg poslednjeg dana u godini. Program počinje u podne, a tačno u ponoć će sve prisutne obasjati vatromet.

Za sam početak manifestacije, koji je zakazan tačno u podne, na Trgu slobode 31. decembra najavljeni su nastupi Gradskog dečijeg hora, zatim hor vrtića “Vila” i “Crvenkapa”, hor “Sanjalice”. Nakon raspevanih mališana prisutne će zabaviti Gimnastičko plesni klub “Free Dance”.

Centar za kreativno odrastanje mladih (CEKOM) će se predstaviti naslovom “Da li gusari dobijaju paketiće?”.

Photo: Tamara Ćurčić, 105.rs

Od 23h je najavljen i početak novogodišnje svirke “ABBA real tribudet band”-a uz koje će se đuskati do pola sata posle ponoći. Naravno, članovi ovog benda će biti zaduženi i za čuveno odbrojavanje sa prisutnima deset sekudni pred ponoć i pred vatromet.

Drvene kućice u kojima već ovih dana možete odabrati ručno rađene poklončiće, slatkiše, čestitke (ako ih još uvek ili ponovo šaljete), okrepiti se uz čaj, kuvano vino, langoš upotpuniće prazničnu atmosferu i na dan dočeka. Naravno, sa ove lokacije se neće pomerati ni karusel, vozić, i dekorativne jelke.

Photo: Tamara Ćurčić, 105.rs
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
13.9 ° C
13.9 °
12.8 °
49 %
5.8kmh
93 %
Thu
17 °
Fri
16 °
Sat
13 °
Sun
18 °
Mon
14 °