26.7 C
Zrenjanin
25.05.2024.
Naslovna stranicaZabavaSerija "Bodkin" je stigla na Netflix

Serija „Bodkin“ je stigla na Netflix

European Top 44 Airplay chart

„Bodkin“ je nova mini-serija koja će nas povesti na napetu avanturu kroz misterije malog irskog gradića. Ova sedmodelna saga prati tim podkastera koji zaranja duboko u tajne nestanaka ljudi u Bodkinu.

Sve je osmišljeno tako da podseća na omiljene krimi serijale, a glavne likove predvode Vil Forte kao Nebrasku, Šivan Kalen kao Draj, i Robin Kara kao Trajing. Njihov cilj? Razotkriti šta se zapravo dogodilo na proslavi tradicionalnog gelskog festivala Samaina pre 25 godina, istražujući pri tome i odnose među samim meštanima.

Zanimljivo je i to što se iza ove serije krije produkcijska kuća „Higher Ground“, čiji su vlasnici ni manje ni više nego Barak i Mišel Obama. To obećava da će „Bodkin“ biti ne samo uzbudljiva, već i kvalitetna produkcijski odrađena serija koja će nas držati na ivici stolice.

Da li je Bodkin stvarno mesto?

Bodkin nije stvarno mesto, već izmišljeni grad smešten na obali u Zapadnom Korku u Irskoj. Kreator serije, Džez Šarf, potvrdio je da je Bodkin fiktivno mesto, te da su i likovi izmišljeni. Zadatak je bio stvoriti okruženje koje nije povezano s konkretnim stvarnim događajima ili mestima.

Što se tiče lokacija snimanja, većina serije je snimljena u Zapadnom Korku, južnoj regiji Irske. Union Hall, malo ribarsko selo na zapadnoj obali luke Glandore, bilo je jedno od glavnih mesta snimanja. Ovo selo, koje ima samo oko 260 stanovnika, pružilo je autentičnu i slikovitu kulisu za seriju. Takođe, neki delovi su snimani u Viklowu i Dublinu.

Glumica Šivon Kilen koja tumači lik Dov, opisala je Union Hall kao idealno mesto za prikaz Bodkina, ističući njegovu izvanrednu lepotu i šarm koji odražavaju tradicionalnu irsku atmosferu.

Bodkin možete pretražiti na Netflix platformi.

Serija koja će vam držati pažnju – “Fool me once”

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
26.7 ° C
26.7 °
26.2 °
45 %
5.5kmh
82 %
Sub
24 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sre
25 °