20.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaŽivotPutovanjaSkijanje na Staroj planini

Skijanje na Staroj planini

European Top 44 Airplay chart

Nedaleko od Knjaževca nalazi se Stara planina, najveća planina u istočnoj Srbiji. Visokoplaninski masiv prostire se kao prirodna granica prema Bugarskoj fascinantne lepote i netaknute prirode. Predstavlja ogroman potencijal za razvoj turizma jer je jedna od najlepših planina naše zemlje. Stara planina predstavlja prirodno bogatstvo izvanrednog značaja i u prvoj je kategoriji prirodnih bogatstava.

Skijaška sezona na Staroj planini počeće 15. decembra. Ovogodišnje otvaranje obećava nezaboravno iskustvo, uz puštanje gondole i pripadajućih staza koje će zadovoljiti sve ljubitelje snega i planine. Za prvi dan otvaranja sezone, u petak 15. decembra, skijanje će biti besplatno za sve posetioce. Nakon besplatnog dana otvaranja, tokom naredna dva dana, 16. i 17. decembra, svi posetioci će imati priliku da iskoriste popust od 30% na cene ski karata.

Ski centar „Babin zub“ na Staroj planini pruža jedinstveno zimsko iskustvo. Sa zaštićenim prirodnim rezervatom i modernom infrastrukturom, centar nudi staze poput „Konjarnik“, „Sunčana dolina“ i „Markova livada“. Pored 13 km raznolikih staza, posetioci mogu koristiti četvorosednu žičaru, ski lift „sidro“, dečji ski vrtić i prvu gondolu u Srbiji na „Jabučkom ravništu“.

Cene karata

Cenovnik Ski centra Stara Planina pogledajte ovde:

ski pass 1

U trenutku kupovine karata odraslima se smatraju svi od 12 do 65 godina. Deca su osobe koje imaju do 12 godina, seniori su preko navršenih 65 godina života u trenutku kupovine karte.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
71 %
4.4kmh
6 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °