Solistički koncert Daria Mihaljevića u Narodnom muzeju Zrenjanin

U Narodnom muzeju Zrenjanin 8. maja u 18:00, mladi umetnik i osvajač mnogih prestižnih nagrada, Zrenjaninac Dario Mihaljević ovim koncertom želi da se zahvali svima koji su bili uz njega i koji su verovali u njega sve ove godine, kao i da publici predstavi rezultate dugogodišnjeg rada.

Dario Mihaljević (2005) učenik je III razreda zrenjaninske muzičke škole “Josif Marinković” u klasi profesora Branislava Simića. Tokom svog školovanja osvajao je brojne nagrade na međunarodnim i internacionalnim takmičenjima. Dobitnik je Vukove diplome za uspehe u osnovnoj školi, kao i nižoj muzičkoj školi. Sa šest godina počeo je da se interesuje za muziku i pokazao talenat za sviranje harmonike. Tokom svih godina školovanja aktivno je učestvovao na humanitarnim koncertima, festivalima i takmičenjima.

Takođe je aktivni član hora “Josif Marinković” Zrenjanin, sa kojim osvaja visoke nagrade pod dirigentskom palicom prof. Zorice Kozlovacki. Svoje prvo televizijsko gostovanje imao je sa pet godina u emisiji „Petkazanje“ TV Novi Sad, a 2016. godine imao je uživo
uključenje u emisiju „Novosadske razglednice“ takođe na TV Novi Sad.