Razno

Sportski savez Zrenjanina je dodelio nagrade najboljim sportistima

Danas je u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu održana tradicionalna manifestacija dodele godišnjih priznanja Sportskog saveza grada. Organizovali su je Sportski savez i Grad Zrenjanin. Ova svečanost je već osamnaesti put okupila gradonačelnika Zrenjanina, predstavnike nacionalnih i regionalnih sportskih udruženja, kao i bivše sportiste.

Ukupno je dodeljeno 34 nagrade u 12 kategorija, kao i posebna priznanja i nagrade za životno delo. Među dobitnicima su Georgi Tibilov iz rvačkog kluba „Proleter“, Milica Nikolić iz ODŽK „Proleter“, šampioni Srbije – Rvački klub „Proleter“ i Omladinski džudo klub „Proleter“, Stevan Kojić – rvač, Dunja Eremić – atletičarka, Marko Vasić – rvač, Magdalena Ćika iz mačevalačkog kluba „Omladinac“, Plivački klub „Proleter“ za mušku ekipu.

Nagrade su zaslužili i rukometni klub „Lehel“ za žensku ekipu, Đorđe Tešanović i Dunja Rajić iz karate sporta, Vasilije Krajnović i Maša Damjanović u istoj kategoriji, Goran Perlić – stonoteniser s invaliditetom, Katarina Draganov Čordaš – plivačica s invaliditetom, Đorđe Miolski – sportski stručnjak-trener godine, Jovan Lekić – sportski radnik godine, dr. Milan Kukić – stručnjak u sportu, Jovana Halas – sportski sudija, zrenjaninsko preduzeće „Ljiljak d.o.o.“ – sponzor-donator. Đorđe Grujić je najuspešniji propagandista u sportu, nagrađeni su i Filip Mihajlović, Nikola Aćin, Justin Cvetkov, Sofija Travar, Ognjen Kovačević, Veslački klub „Begej 1883“, Zoran Poučak, Filip Bartole i Katarina Zlatković.

Nagradu za životno delo zaslužio je Miran Pantelić, dugogodišnji sekretar Fudbalskog saveza grada Zrenjanina.

Povezani članci

Back to top button