Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiŠta mislite o radu JKP "Čistoća i zelenilo" i "Pijace i parkinzi"?

Šta mislite o radu JKP “Čistoća i zelenilo” i “Pijace i parkinzi”?

Upitnici za iskazivanje mišljenja u vezi sa radom ovih preduzeća biće dostupni narednih mesec dana.

European Top 44 Airplay chart

Tokom narednih mesec dana omate priliku da iskažete svoje mišljenje u vezi sa funkcionisanjem i poslovanjem JKP “Čistoća i zelenilo” i JKP “Pijace i parkinzi”. Upitnici su anonimni i mogu se popuniti elektronskim putem.

Kada je u pitanju upitnik “Čistoće” on će biti dostupan do 6. decembra, a u okviru njega može da se izrazi mišljenje u vezi sa upravljanjem i deponovanjem otpada, održavanjem javno-prometnih i zelenih površina, uslugama zoohigijenske službe i uslugama iz pogrebne delatnosti. Anketa se nalazi na ovom linku.

JKP “Pijace i parkinzi” napravilo je dve odvojene ankete – jedna koja se tiče parkinga, a druga pijaca. Upitnici mogu da se popune do 7. decembra. O pijačnim uslugama možete svoje mišljenje da iskažete odgovarajući na pitanja ovde, a anketa u vezi sa parkiralištima u gradu vas čeka na ovom linku.

Kako navode iz oba javna komunalna preduzeća, na osnovu podataka koji će biti prikupljeni ovim putem će se potruditi da unaprede svoje poslovanje i poboljšaju kvalitet usluga koje pružaju kako bi građani bilo što zadovoljniji njima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
10.6 ° C
12.3 °
10.6 °
58 %
3.1kmh
100 %
Wed
12 °
Thu
17 °
Fri
18 °
Sat
14 °
Sun
18 °