11.7 C
Zrenjanin
28.05.2024.
Naslovna stranicaKorisnoŠta raditi sa dečijim crtežima

Šta raditi sa dečijim crtežima

Deca su uvek ponosna na ono što urade. Na kreativan način im pružite podršku u njihovom stvaralaštvu.

European Top 44 Airplay chart

Da li kod kuće imate gomilu dečijih crteža koje više ne znate gde da odložite, a ne želite da ih bacite? Evo par ideja šta raditi sa dečijim crtežima.

Čuvajte ih virtuelno

U današnje doba je sve digitalizovano i olakšano. Zašto biste zauzimali prostor gomilom papira koju možete da skenirate ili fotografišete i tako sačuvate na telefonu ili računaru. Kreirajte digitalne albume na računaru ili u oblaku kako biste lako pregledali i delili ove uspomene sa porodicom i prijateljima.

Reciklirajte u umetničke projekte

Iskoristite crteže za razne umetničke projekte poput kolaža, poklona ili rukotvorina. Možete ih iseći u različite oblike i koristiti kao ukrasne elemente na kartonu, staklenim teglama ili drugim predmetima.

Odaberite omiljene crteže i koristite ih za pravljenje personalizovanih čestitki ili pozivnica za posebne prilike. Ovo će biti originalno i zanimljivo. Da li pozivnica za dečiji rođendan može izgledati bolje nego da je dizajnirana od strane malog slavljenika?

Umetnički zid

Da li ste nekada razmišljali o tome da oslobodite jedan zid u kući i pretvorite ga u umetnički zid? Izaberite nekoliko posebnih radova i izložite ih na posebnom zidu ili panou u domu. To stvara dinamičan i promenljiv prostor posvećen dečijoj kreativnosti.

deciji crtez

Kreirajte porodični album

Postavite crteže u poseban porodični album. Uz crteže dodajte kratke priče, smešne anegdote ili citate koje deca kažu kako biste zabeležili trenutke koji su ih inspirisali. Kada budete prelistavali album setićete se tih momenata i probuditi uspomene.

Deci ćete pružiti podršku na taj način što ćete obraćati pažnju i vrednovati njihov rad. Da ne spominjemo koliko će lepo biti podsetiti se trenutaka kada su bili mali godinama kasnije. Podstičite ih na kreativnost i ne zaboravite da negujete i dete u sebi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
11.7 ° C
16.7 °
11.7 °
80 %
2.1kmh
0 %
Uto
25 °
Sre
24 °
Čet
25 °
Pet
28 °
Sub
21 °