Stiže nova Adele!

European Top 44 Airplay chart

“Easy on me” je naslov sa kojim je pre dva dana Adele zagolicala sve svoje obožavaoce. Izlazak ovog singla najavljen je za petak, 15. oktobar.

Screenshot / https://www.instagram.com/p/CU7q9Txg7y2/

Ujedno ovo će biti i prvi najavni singl novog albuma britanske pevačice koji će nositi možda i očekivano ime – 30. Na svom Instagram nalogu podelila je sa pratiocima i datum izaska ovog dugoočekivanog studijskog ostvarenja, a to je 19. novembar.

Pored same najave albuma, Adele Laurie Blue Adkins je podelila i text u kom polako uvodi sve ljubitelje njene muzike u priču koja je protkana kroz čitav ovaj album, četvrti u njenoj karijeri.

Istakla je da sigurno nije stigla tamo gde je planirala kada je ušla u celu priču stvaralaštva pre tri godine. “Skinula sam mnogo slojeva sa sebe, ali sam se i obmotala nekim novim”, napominje dobitnica 15 Grammy nagrada.

Ovo je bila varijanta “ride or die”, kroz jedan od najturbulentnijih perioda u njenom životu, kako navodi. O pisanju samog albuma, i kako ga je doživela, rekla je – “Kao stari prijatelj koji je došao sa flašom vina da me oraspoloži. Mudar prijatelj koji uvek zna da uputi pravi savet”. Album “30” predstavila je i kao divljeg prijatelja koji joj poručuje “f**k it, you only live once”, i kao onog koji ostaje budan cele noći zbog vas, koji vas izvuče napolje iz kuće po dozu vitamina D, onaj koji priprema toplu mirisnu kupku, onaj koji vas se seti i kada vi zaboravite i na njega, i na sebe.

Sudeći prema svemu ovome, a poučeni iskustvom njenih dosadašnjih izdanja – reklo bi se da će, ponovo – sve prštati od emocija. Evo i videa koji je objavljen kao teaser nove pesme “Easy on me”, do čijeg objavljivanja, sada već, brojimo sate.

Uživajte u ovih dvadesetak sekudni, dok ne dočekamo momenat objave celog videa koji će nesumnjivo ponovo doneti obaranje rekorda u svetu muzike.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
13.9 ° C
13.9 °
12.8 °
49 %
5.8kmh
93 %
Thu
17 °
Fri
16 °
Sat
13 °
Sun
18 °
Mon
14 °