Naslovna stranicaVestiKulturaSvetski dan turizma: Danas i sutra besplatan ulaz na mnogim lokacijama širom...

Svetski dan turizma: Danas i sutra besplatan ulaz na mnogim lokacijama širom Srbije

European Top 44 Airplay chart

Lepenski vir, Feliks Romulijana, Smederevska i Ramska tvrđava, Resavska i Lazareva pećina, gondole na Zlatiboru i Kopaoniku – ovo su samo neke od lokacija i turističkih atrakcija na kojima danas i sutra neće biti naplaćivan ulaz, a povodom obeležavanja Svetskog dana turizma.

Kada je u pitanju Beogradski zoološki vrt treba napomenuti da će tokom ova dva dana ulaz za decu biti besplatan, dok će cena učaznice za odrasle biti snižena, i moći će da se kupi za 350 dinara.

Ukoliko planirate posetu Belom dvoru danas ili sutra, nećete morati da platite ulaz, ali zato se morate prethodno najaviti, i dogovoriti detalje posete. Sve što vam je potrebno, kao i kontakt telefone i mail adrese pronaći ćete u tabeli na ovom linku.

Ulaz u Narodni muzej Zrenjanin ulaz je uvek besplatan, i za individualne i za grupne posete, kada su u pitanju posetioci sa teritorije Srednjebanatskog okruga. Kada su u pitanju grupne posete talne postavke muzeja ljudi koji su izvan Srednjebanatskog okruga cena ulaznice za odrasle je 150 dinara, a za decu 100 dinara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
44 %
3kmh
92 %
Thu
14 °
Fri
18 °
Sat
21 °
Sun
24 °
Mon
23 °