Uradi sam - katalog
27.8 C
Zrenjanin
16.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaZabavaThe Asunta case je serija koja je zaludela svet

The Asunta case je serija koja je zaludela svet

European Top 44 Airplay chart

The Asunta case odnosno „Slučaj Asunta“ na Netflixu je trenutno hit serija koja se temelji na stvarnim događajima, a priča je toliko intrigantna da je privukla veliku pažnju gledalaca.

Sve je počelo 2001. godine, kada su Rosario Porto i Alfonso Basterra, imućan par iz Santjaga de Kompostele u Španiji, usvojili devojčicu iz Kine po imenu Asunta Fong Iang. Nakon trinaest godina, Asunta je pronađena mrtva. Njeni roditelji, koji su prijavili njen nestanak, ubrzo su postali glavni osumnjičeni za njeno ubistvo. Ovaj tragičan događaj šokirao je čitavu zemlju i svi su se pitali: Šta je dovelo do ovog zločina?

Ko čini tim „The Asunta case“?

Istraživački triler „Slučaj Asunta“ (El Caso Asunta) sa Kandelom Penjom i Tristanom Ujoom u glavnim ulogama, osvetljava jedan od najjezivijih zločina u novijoj španskoj istoriji. Režiseri Karlos Sedes i Jakobo Martinez, zajedno sa kreatorima Ramonom Kamposom (Gran Hotel), Gemom R. Neirom (Otvoreno more), Džonom de la Kuestom (Estoy Vivo) i Davidom Oreaom (Jaguar), donose ovu napetu priču na male ekrane. Kampos je već bio uključen u ovu priču kroz dokumentarni film iz 2017. godine „El caso Asunta: Operación Nenúfar“, prvobitno nazvan „Lo que la Verdad Esconde: El Caso Asunta“.

Serija je izuzetno napeta, savršena za ljubitelje krimi priča. Svaka epizoda vas vodi dublje u misteriju, ostavljajući vas sa pitanjem: Šta Rosario i Alfonso skrivaju?

Da li ste pogledali seriju „Baby Reindeer“?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
27.8 ° C
28.4 °
27.8 °
49 %
3.2kmh
55 %
Ned
28 °
Pon
30 °
Uto
33 °
Sre
36 °
Čet
30 °