25.6 C
Zrenjanin
29.05.2024.
Naslovna stranicaTribina "Svedočenje ekonomiste (Slučaj Kovid – 19)" u KC

Tribina „Svedočenje ekonomiste (Slučaj Kovid – 19)“ u KC

European Top 44 Airplay chart

U utorak, 19. marta u 18h, u Kulturnom centru Zrenjanina održaće se zanimljiva tribina pod nazivom „Svedočenje ekonomiste (Slučaj Kovid – 19)“. Glavna tema tribine će biti analiza ekonomskog aspekta pandemije, a posebno će se istražiti perspektiva ekonomiste prof. dr Dejana Molnara, vanrednog profesora Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Molnar je kroz svoje istraživanje i rad na ekonomskom dnevniku tokom i nakon pandemije pružio duboke uvide u uticaj virusa na građane, privredu, kao i na ekonomsku politiku na lokalnom, nacionalnom i globalnom nivou.

Đorđo Prstojević je moderator i urednik tribinskog programa. Očekuje se da će tribina ponuditi ne samo retrospektivu pandemije i njenih ekonomskih posledica, već i aktuelne informacije i analize o ekonomskim trendovima, predviđanjima i pokazateljima, posebno fokusirajući se na Zrenjanin i širi region.

Ova tribina predstavlja svojevrsno „troknjižje“ ekonomskog dnevnika, pružajući javnosti priliku da bolje razume ekonomske izazove s kojima se suočavamo u svetu pandemije koronavirusa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
25.6 ° C
25.6 °
19.5 °
53 %
5kmh
29 %
Sre
25 °
Čet
26 °
Pet
24 °
Sub
28 °
Ned
26 °