Uradi sam - katalog
29.4 C
Zrenjanin
16.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaZabavaTV serije koje se završavaju 2024.

TV serije koje se završavaju 2024.

European Top 44 Airplay chart

Početak nove godine doneo je oštre odluke u svetu televizijskih serija i strimovanja. Neke serije su već stavljene na stranu. Ukoliko ste se navikli na ove naslove, sledeće informacije će vas razočarati.

Neke serije su već najavile svoje oproštaje nakon narednih sezona, iako još uvek nema zvaničnih datuma (ili godina) za premijeru poslednjih sezona. To uključuje hit serije poput „Cobra Kai“, „Good Omens“, „The Handmaid’s Tale“, „Outlander“, „Stranger Things“, „Vikings: Valhalla“ i „You“.

Koje će nam to serije reći „doviđenja“ ?

Na ABC mreži, medicinski triler „The Good Doctor“ završava se posle sedam sezona. Isto se događa i sa serijom „Station 19“.

Na CBS-u, fanovi će morati da se oproste sa serijama poput „Blue Bloods“, nakon čak 14 emitovanih sezona. Zatim „Bob Hearts Abishola“, „S.W.A.T.“ i „Young Sheldon“, koje se sve završavaju nakon dugogodišnjeg emitovanja.

The CW mreža gubi seriju „Superman & Lois“ koja dolazi do kraja nakon četvrte sezone, dok na NBC-u serija „La Brea“ završava svoju priču nakon treće sezone.

Na Apple TV+ platformi, muzička komedija „Schmigadoon“ je otkazana, dok na Disney+ mreži „American Born Chinese“ ide istim putem.

Na kablovskim mrežama i striming platformama, serije kao što su „Good Trouble“ na Freeform-u, „What We Do in the Shadows“ na FX-u, i „The Flight Attendant“ na HBO Max-u, takođe nas neće obradovati novim sezonama.

Netflix donosi krajeve popularnih serija poput „Big Mouth“ i „Sweet Tooth“, dok se „The Umbrella Academy“ priprema za zatvaranje sa četvrtom sezonom.

Paramount+ platforma gasi „SEAL Team“ i „Star Trek: Discovery“. Ove serije završavaju svoje avanture nakon sedam, odnosno pet sezona.

Na Paramount Network-u, hit drama „Yellowstone“ dolazi do svog epiloga nakon pet sezona. „Hightown“ se završava nakon treće sezone na Starz-u.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
29.4 ° C
29.4 °
28.4 °
35 %
3.1kmh
55 %
Ned
30 °
Pon
30 °
Uto
33 °
Sre
36 °
Čet
30 °