Uradi sam - katalog
27.8 C
Zrenjanin
16.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaZabavaFilmU mojoj glavi 2 stiže u bioskope!

U mojoj glavi 2 stiže u bioskope!

European Top 44 Airplay chart

„U mojoj glavi 2“ vodi nas ponovo u unutrašnji svet tinejdžerke Rajli, gde emocije Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje dobro poznaju svoj posao. Međutim, promene su na pomolu. Kada se glavna kontrola počne urušavati kako bi napravila mesta za nešto potpuno novo, pojavljuje se Anksioznost. Dotadašnje emocije nisu sigurne kako da reaguju na njen dolazak, a čini se da Anksioznost nije jedina nova emocija koja ulazi u Rajlin svet.

Prvi deo filma izašao je 2015. godine i brzo je postao omiljen među gledaocima zbog svog originalnog prikaza unutrašnjih emotivnih sukoba. Gledaoci su se povezali sa Rajlinim emocijama, koje su bile prikazane kao simpatični likovi sa kojima se lako mogla uspostaviti veza.

Sada, u nastavku, „U mojoj glavi 2“, uronićemo još dublje u Rajlin unutrašnji svet dok se suočava sa izazovima odrastanja i novim emocijama koje dolaze s tinejdžerskim dobom. Nova emocija, Anksioznost, unosi dodatnu dinamiku među već poznate likove Radost, Tugu, Bes, Strah i Gađenje. Dok se ovaj tim emocija trudi da nađe način kako da se nosi s Anksioznošću, Rajli prolazi kroz promene koje dolaze sa sazrevanjem.

Film obećava bogatu priču, ispunjenu smehom, suzama i dubokim uvidima u ljudsku psihu. Nastavlja tamo gde je prvi deo stao, ali uvodi nove kompleksnosti koje dolaze sa odrastanjem. Gledaoci ( i veliki i mali) će imati priliku da se ponovo povežu sa omiljenim likovima i užive u Rajline probleme.

Ako filmove volite da gledate kod kuće, ovaj tekst će vam biti koristan: Netflix tajne i kako da ih otkrijete.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
27.8 ° C
28.4 °
27.8 °
49 %
3.2kmh
55 %
Ned
28 °
Pon
30 °
Uto
33 °
Sre
36 °
Čet
30 °