Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiU narednom periodu u planu obnavljanje puta od Žitnog trga do Ečke

U narednom periodu u planu obnavljanje puta od Žitnog trga do Ečke

Početak radova će obeležiti zatvaranje dela puta od Žitnog trga ka autobuskoj stanici, i trajaće, prema sadašnjim procenama, mesec dana.

European Top 44 Airplay chart

Projekat u vezi sa ovim pojačanim održavanjem, koji je predstavljen juče u Gradskoj kući, je u fazi tehničke pripreme, a početak radova se očekuje čim vremenski uslovi dozvole. Jedan od uvodnih koraka je i postavljanje dve table sa informacijama u vezi sa radovima – na počeku i na kraju deonice.

zrenjanin.rs

Prva faza radova obuhvatiće potez od Žitnog trga do raskrsnice Nikole Pašića – Nušićeva – Birčaninova – Beogradska – Dositeja Obradovića. Prema sadašnjim procenama ovi radovi bi trebali da traju mesec dana, a za to vreme biće zatvoren navedeni deo puta. Koristiće se alternativni pravci, a građani će u vezi sa tim biti blagovremeno obavešteni.

Tokom trajanja čitavog ovog projekta planirana je zamena asfalta, ojačanje kolovoza (dela koji ide kroz grad), rekontrukcija rasvete na pet raskrsnica, rekonstrukcija šest autobuskih stajališta, dva parkinga proširenje nasipa kod nadvožnjaka, kao i proširenje puta.

Za radove je ovom prilikom zadužena beogradska kompanija “Štrabag”, a kao investitor se navodi JP “Putevi Srbije”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
10.6 ° C
12.3 °
10.6 °
58 %
3.1kmh
100 %
Wed
12 °
Thu
17 °
Fri
18 °
Sat
14 °
Sun
18 °