Uradi sam - katalog
21.9 C
Zrenjanin
22.06.2024.
Uradi sam - katalog
Naslovna stranicaUnija poslodavaca - Poslodavci Zrenjanin održala 11. redovnu sednicu skupštine

Unija poslodavaca – Poslodavci Zrenjanin održala 11. redovnu sednicu skupštine

European Top 44 Airplay chart

Unija poslodavaca – poslodavci Zrenjanin održala je 11. redovnu sednicu u sali Crvenog krsta Zrenjanina. Skupštinom je predsedavao Goran Nešić, a prisustvovao je veliki broj predstavnika zrenjaninskih firmi koje su članice Unije.

Nakon što je usvojen izveštaj sa prethodne sednice, okupljenima je prezentovan izveštaj o radu i aktivnostima Unije između prethodne i aktuelne sednice.

Između ostalog, istaknute su aktivnosti na edukaciji, zatim promovisanju i organizovanju aktivnosti u kojima su učestvovala deca – Dečija pijaca, Novogodišnji program i dodela paketića. Realizovan je i program letnje stručne prakse, a promovisan program „Moja prva plata“. Realizovana je inicijativa „Ne zatvaraj“ kojom je od nadležnih traženo da se ukine privremeno zatvaranje privrednih subjekata zbog administrativno-tehničkih propusta, osim kada je u pitanju krivično delo.

unija poslodavaca 01

Posebno su istaknute aktivnosti sekcije za žensko preduzetništvo i portala „Virtuelni inkubator“, a poseban deo skupštine posvećen je aktivnostima koje su u toku ili su u planu za naredni period.

Planovi za naredni period

Unija poslodavaca – Poslodavci Zrenjanin već je preduzela korake u pregovorima sa predstavnicima Grada Zrenjanina oko otvaranja prodavnice lokalnih proizvoda. Prema informacijama sa skupštine, taj prostor biće u centru grada i u njemu će biti zastupljeni isključivo lokalni proizvodi.

Jedan od važnih projekata za lokalnu zajednicu, a koji je takođe u toku, je sređivanje igrališta u Plankovoj bašti.

Na 11. redovnoj skupštini akcenat je stavljen i na tri važna događaja koje će Unija sprovoditi redovno u narednim godinama. To su Veče privrednika u februaru, druženje koje je obnovljeno posle 15 godina pauze; sportski dan u maju i B2B sastanci u septembru.

Okupljanjem privrednika na ovim događajima, u neformalnoj atmosferi, Unija želi da približi jedne drugima, stvori prijateljskije i prijatnije okruženje za poslovanje, kao i da otvori nove poslovne prilike.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
broken clouds
21.9 ° C
21.9 °
21.9 °
89 %
4.8kmh
81 %
Sub
22 °
Ned
30 °
Pon
31 °
Uto
33 °
Sre
33 °