Koliko ste zadovoljni uslugama JKP “Vodovod i kanalizacija”?

Upitnik

Do 25. decembra na teritoriji Grada Zrenjanina sprovodiće se ispitivanje zadovoljstva korisnika JKP “Vodovod i kanalizacija”. Upitnik se može popuniti elektronski na sajtu preduzeća i Grada, preuzeti i popuniti u Korisničkom centru u Petefijevoj 3, kao i u pet mesnih zajednica.

Upitnik je ANONIMAN i sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet osnovnih usluga – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, ali i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju upitnika korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća.

Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Upitnik se može preuzeti, popuniti ili predati svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 07:30 do 13:30).

Do petka 16. decembra upitnik se može popuniti, preuzeti ili predati i u prostorijama pet mesnih zajednica Gradnulica, Mala Amerika, Zeleno polje, Veljko Vlahović i Dositej Obradović. Deo zaposlenih iz našeg preduzeća sprovešće anketiranje od „vrata od vrata“,u svojstvu anketara, u svojim mestima stanovanja.

Dodatne informacije u vezi sprovedenog ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs .