Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiUređuju se Zrenjaninska izletišta pred praznike

Uređuju se Zrenjaninska izletišta pred praznike

European Top 44 Airplay chart

Ovih dana počelo je uređenje popularnih izletišta na području Zrenjanina – Peskare, Tise kod Žabaljskog Mosta i motela “Šumica”, a timovi radnika JKP “Čistoća i zelenilo” obavljaju sve potrebne aktivnosti kako bi navedene lokacije mogle spremne dočekati posetioce. Kosi se trava, čiste se staze, uređuju tereni, a u prethodnom periodu osvežen je i mobilijar.

Kako je zamenik gradonačelnika Saša Santovac izjavio: “Krenuli smo od “Peskare”, danas se uređuje “Motel”, ali ne samo zbog prvomajskih praznika. Izletišta uređujemo da bi građani mogli da ih posećuju svakodnevno, da se bave sportom, rekreacijom, isto ćemo uraditi i na izletištu Tisa, tako da je grad spreman za ono što nas očekuje u narednom periodu”.

Problem još uvek predstavljaju nerešeni imovinsko-pravni odnosi između grada i države oko prostora “Motela”, jer je vlasnik Republika Srbije, a pravo korišćenja ima “Voda Vojvodine”, ali zamenik gradonačelnika uverava da se na ovom problemu radi i da će onog trenutka kada izletište punopravno bude u vlasništvu Grada Zrenjanina moći i da se u njega aktivnije ulaže.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
5.7 ° C
5.7 °
5.7 °
80 %
3.1kmh
10 %
Thu
13 °
Fri
15 °
Sat
16 °
Sun
18 °
Mon
15 °