Vesti Zrenjanin

Zrenjanin vesti | 25. jun

Kako biste ostali u toku sa najnovijim informacijama iz Zrenjanina, tokom dana ćemo ažurirati ovu objavu.

Pratite vesti iz Zrenjanina:

Prolećna akcija iznošenja kabastog otpada je završena

Ovogodišnja prolećna akcija iznošenja kabastog otpada uspešno je završena, obuhvatajući sve gradske i seoske mesne zajednice u Zrenjaninu. U gradu, akcija je trajala od 1. aprila do 7. maja, dok je u selima trajala od 13. maja do 7. juna.

Tokom ove prolećne akcije, iz gradskih mesnih zajednica izneto je oko 2800 m³ otpada, dok je iz seoskih mesnih zajednica izneto oko 400 m³ kabastog otpada.

Ukoliko imate veće količine kabastog otpada možete zatražiti postavljanje kontejnera ispred kuće ili zgrade, uz naknadu od 6.182 dinara sa PDV-om prema važećem cenovniku. Takođe, možete besplatno odvesti kabasti otpad na gradsku deponiju svakog dana od 7h do 19h. Dodatne informacije ćete dobiti pozivom na 064/811-68-64.

Najavljena su petočasovna isključenja struje za sutra

Elektrodistribucija Zrenjanin je najavila da će u sredu, 26. juna, doći do petočasovnih isključenja struje zbog planiranih radova na elektro-mreži. Prekidi u snabdevanju električnom energijom trajaće od 9 do 14h i obuhvatiće deo Kumana.

Konkretno, struja će biti isključena u području koje se proteže od ulica Nikole Tesle i Jovana Trajkovića do kraja sela prema Melencima. Ovi radovi su neophodni kako bi se unapredila i održavala mreža, te se građanima savetuje da planiraju svoje aktivnosti u skladu sa ovim isključenjem.

Povezani članci

Možda će vas zanimati:
Close
Back to top button