Naslovna stranicaZrenjaninZR VestiZrenjanin na Sajmu turizma kroz VR naočare

Zrenjanin na Sajmu turizma kroz VR naočare

European Top 44 Airplay chart

Zrenjanin će svoje turističke potencijale predstaviti i ove godine na Međunarodnom Sajmu turizma. Turistička organizacija Zrenjanina najavila je da će tom prilikom predstaviti revolucionarnu promociju grada kroz naprednu virtuelnu realnost.

Ova tehnologija omogućiće posetiocima sajma da dožive Zrenjanin iz potpuno nove perspektive kroz besplatnu virtuelnu turu koristeći najnovije VR naočare – Meta Oculus Quest 3.

Posetioci će imati priliku da istraže čari Zrenjanina kroz panoramsko razgledanje sferičnih fotografija snimljenih u 360 stepeni, pružajući im realističan osećaj prisustva u samom srcu grada.

Virtuelna tura predstavlja način da se u Zrenjanin privuče veći broj turista i da to otvori put ka budućim posetama, a grad promoviše na inovativan način.

Zrenjanin beleži oko 80.000 ostvarenih noćenja godišnje, a u tekućoj godini, plan je da se ova brojka poveća za 20 odsto.

Virtuelni obilazak Zrenjanina biće dostupan svima na sajtu Turističke organizacije Zrenjanina, nakon završetka Sajma u Beogradu.

Zrenjanin je više od destinacije – to je iskustvo koje čeka da bude otkriveno – poručuju iz Turističke organizacije.

Međunarodni Sajam turizma u Beogradu održava se od 22. do 25. februara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
15.1 °
55 %
9.3kmh
98 %
Tue
17 °
Wed
15 °
Thu
13 °
Fri
18 °
Sat
20 °