20 C
Zrenjanin
12.06.2024.
Naslovna stranicaVesti ZrenjaninZrenjaninski maraton je u nedelju - ove ulice se zatvaraju

Zrenjaninski maraton je u nedelju – ove ulice se zatvaraju

4. Zrenjaninski maraton biće održan u nedelju, 26. maja. Start prve trke je u 9 časova.

European Top 44 Airplay chart

4. Zrenjaninski maraton biće održan u nedelju, 26. maja. Start trke na 42 kilometra zakazan je za 9 časova, zbog čega će ulice koje se nalaze na ruti trke biti zatvorene nešto ranije, od 8.

Sve ostale trke koje su predviđene na ovom događaju, osim dečije koja će biti održana u 10, startuju u 11 časova. Maratonci imaju rok za trku završe za šest sati, što znači da će ulice biti zatvorene najkasnije do 15 časova. Međutim, iz iskustva prethodno održanih trka, ulice će biti otvorene ranije.

Zrenjaninski maraton zatvara iste ulice kao i prošle godine

Ruta trke je sertifikovana i odobrena na određeni period pa je ista kao i prethodne tri godine, a na njoj se osim Trga slobode i glavne gradske ulice nalaze još:

Svetosavska, Nemanjina, Slobodana Bursaća, Saveznička, Petefijeva, Obilićeva, Obala Sonje Marinković, Narodnog Fronta, Subotićeva, Kej 2. Oktobra, Gundulićeva, Stevice Jovanovića, Đorđa Stratimirovića, Jovana Popovića, Narodne Omladine, Zmaj Jovina, Đure Jakšića, Jug Bogdana, Koče Kolarova, Vojvode Petra Bojovića.

zrenjaninski maraton
zrenjaninskimarton.rs

Tokom trajanja trke, kretanje motornih vozila ovim ulicama biće zabranjeno, osim za hitne službe i slučajeve. Organizatori zbog toga podsećaju vozače da preparkiraju svoja vozila pre 8 ujutro u nedelju, ukoliko će im biti potrebna.

Radio 105 će, i ove godine, podržati ovaj sportski događaj. Vidimo se na startu!

zrenjaninski maraton
3. Zrenjaninski maraton; foto: 105.rs

Ako ste propustili, pogledajte kako je bilo na 3. Zrenjaninskom maratonu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
overcast clouds
20 ° C
20 °
17.3 °
84 %
4.1kmh
98 %
Sre
19 °
Čet
25 °
Pet
24 °
Sub
27 °
Ned
29 °