Razno

„Zvono za Zrenjanin“ – za sve koji vole Zeleno zvono i Novi optimizam

Pokaži da si deo ove tradicije, da si Zrenjaninka ili Zrenjaninac po rođenju ili po duhu, i pojavi se u ponedeljak, 23. avgusta, u 20h na građanskom skupu "Zvono za Zrenjanin", poručuju iz Novog optimizma.

Pokret Novi optimizam je organizator događaja pod nazivom „Zvono za Zrenjanin“ koji će biti na programu u ponedeljak, 23. avgusta od 20h u amfiteatru Kulturnog centra Zrenjanina.

Tokom prvih sat vremena programa prisutnima će se obratiti ljudi koje je Pokret NOvi optimizam prepoznao kao dobre primere Zrenjanina – profesorka sociologije Senka Jankov i poljoprivrednik Slavko Vukov, kao i aktivista „Građanskog preokreta“ Dušan Kokot. Među prisutnima će biti i dirigent Andrej Bursać i jedan od osnivača horskog festivala „Slobodan Bursać“ Vladimir Coka Stojković, koji će govoriti o horu „Josif Marinković“ i horskom festivalu „Slobodan Bursać“.

Svoj udeo u ovom programu će imati i karikaturista Predrag Koraksić Corax, kao i i Nenad Čaluković ispred magazina Karakter – njhova glavna tema će biti šta znači biti „Dobar primer Novog optimizma“. 

Insajder je snimio epizodu koja govori o zatvaranju Pozorišnog kluba u Zrenjaninu pre pet godina, a tim povodom će govoriti novinari Brankica Stanković, Hrvoje Zovko i Željko Bodrožić.

Za sam kraj veče će upotpuniti svojom muzikom Kralj Čačka, od 21h pre kog će reč imati rok kritičar Petar Janjatović.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Back to top button