17.3 C
Zrenjanin
31.05.2024.
Naslovna stranicaŽivotSvet tehnikeGoogle Search će se uskoro naplaćivati?

Google Search će se uskoro naplaćivati?

European Top 44 Airplay chart

Trenutno, nema službenih potvrda ili obaveštenja od strane Gugla koji bi ukazivali na to da će Google Search početi da se naplaćuje u bliskoj budućnosti. Međutim, moguće je da Google istražuje različite mogućnosti kako bi unapredio svoje usluge. To uključuje i potencijalnu upotrebu napredne tehnologije veštačke inteligencije u pretraživanju.

Strani mediji spekulišu o mogućnosti uvođenja plaćene verzije Google Search-a, koja bi nudila napredne opcije pretrage zasnovane na veštačkoj inteligenciji.

Takođe, integracija veštačke inteligencije u Google Search može unaprediti korisničko iskustvo. Omogućiće korisnicima da dobiju preciznije i korisnije rezultate pretrage. Na primer, ako pretražite koja je razlika između maslaca i margarina, AI će vam navesti prednosti i nedostatke. Ako postavite pitanje poput „Kako izlečiti opekotine od sunca?“ ili „Kako efikasno organizovati radni prostor?“, AI će vam pružiti detaljne korake. Takođe, može vam pomoći da pronađete najbolje cene proizvoda na internetu i filtriraće ih prema vašim specifičnim zahtevima.

Međutim, to ne znači da će se takva napredna funkcionalnost automatski naplaćivati. Mnoge kompanije, uključujući i Google, kontinuirano eksperimentišu sa novim tehnologijama i poslovnim modelima kako bi ostale konkurentne na tržištu.


Google je nedavno lansirao novi plan pod nazivom „Google One AI Advanced Edition“ koji donosi neke inovativne funkcije u svet veštačke inteligencije. Ovaj plan ne samo što pruža korisnicima 2 TB prostora u oblaku, već takođe omogućava pristup Gemini AI asistentu. Ono što je posebno zanimljivo je da ovaj asistent može biti integrisan u Gmail prepiske i Google dokumente. A naravno, da biste ovo koristili neophodno je da se pretplatite…

Dakle, dok se mogućnost uvođenja plaćene verzije Google Search-a razmatra, konačna odluka će zavisiti od više faktora. Sve zavisi od potražnje korisnika, konkurencije, poslovne strategije kompanije itd. Verujemo da će nas Google obavestiti o novim izmenama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
scattered clouds
17.3 ° C
17.3 °
17.3 °
79 %
1.7kmh
40 %
Pet
23 °
Sub
28 °
Ned
26 °
Pon
29 °
Uto
20 °