Oglašavanje

Odlično je to što ste prisutni na društvenim mrežama, jer za već za 3-4 evra dnevno, vaša reklama može da se prikazuje celom gradu.

Međutim, iste te pare će na reklamu potrošiti i vaši konkurenti, čime vaša reklama postaje jedna od stotina koje će kupci rutinski skrolovati a da je nisu ni pogledali.

Ulažite pametno. Oglašavajte se na radiju, gde vaša reklama ne može da bude ignorisana i preskočena brzinom munje. Nema ni zatrpavanja: broj reklama je (zakonski) ograničen.

Za sve informacije o oglašavanju na Radiju 105 i Portalu 105.rs, molimo Vas da pozovete (060) 0554581 ili (023) 53-53-11, ili pošaljete email na 105@105.rs. Ako Vam je jednostavnije, napišite svoju email adresu ili broj telefona u formi ispod, pa ćemo kontaktirati mi Vas.

Šta treba da znate pre nego što se odlučite na oglašavanje, čitajte ovde.

Pored oglašavanja na Radiju 105 i Portalu 105.rs, možemo vam ponuditi i oglašavanje na mreži lokalnih radio stanica širom Srbije. Kreiraćemo kampanju tako da vam obezbedi prisustvo na radiju u celoj Srbiji, ili samo u onim gradovima u kojima imate svoje prodajne objekte.