Uradi sam - katalog
22.2 C
Zrenjanin
21.06.2024.
Uradi sam - katalog

Inovativne vizije 12

Emisije tokom kojih informišemo potencijalne inovatore o aktivnostima državnih institucija, privatnih fondova i kompanija kao i o mogućunostima za razvoj i plasiranje njihovih inovativnih proizvoda i usluga, emitujemo u okviru projekta Inovativne vizije i (radio e)misije.

Program podrške za razvoj inovacija u oblasti sporta Colosseum Sports Tech Serbia, bio je tema ovog izdanja emisije. Kako ovaj program sprovodi Naučno tehnološki park Beograd, informisali smo i o programu podrške za rastuće tehnološke kompanije koji je dostupan na istom mestu.

Podsetili smo se aktuelnih aktivnosti i TS Ventures, prvog korporativnog fonda koji investira u starape, kao i programa saradnje nauke i privrede u oblasti cirkularnih inovacija, a koji sprovodi Ministarstvo za zaštitu životne sredine.

U drugom satu emisije, razgovarali smo sa Sanjom Melkus. Inovativna tehnička oprema za obradu tartufa, plantažiranje tartufa i inovativni prehrambeni proizvodi koji sadrže tartufe, inovacije su o kojima je bilo reči.

Ceo sadržaj emisije poslušajte ovde:

Ovaj sadržaj je sufinansiran iz Budžeta Republike Srbije.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...