11.7 C
Zrenjanin
28.05.2024.
Naslovna stranicaDostupna je mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun"

Dostupna je mobilna aplikacija „EPS Uvid u račun“

European Top 44 Airplay chart

Elektroprivreda Srbije (EPS) je lansirala mobilnu aplikaciju nazvanu „EPS Uvid u račun“, omogućavajući domaćinstvima i malim kupcima jednostavan pristup informacijama o potrošnji električne energije, plaćanju računa, proveri zaduženja za poslednje tri godine te mogućnost ulaganja prigovora – sve to direktno putem njihovih mobilnih telefona.

Ova mobilna aplikacija je dostupna na platformama iOS i Android i može se preuzeti besplatno sa Google Play i App Store prodavnica.

Radovan Stanić, izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS, istakao je da je ova mobilna aplikacija deo šireg procesa digitalizacije usluga koje nudi Elektroprivreda Srbije. Ona pruža korisnicima praktičan način pristupa njihovim računima i olakšava proces plaćanja. Dodao je da je broj korisnika njihovog portala „Uvid u račun“ u stalnom porastu, sa trenutno više od 380.000 korisnika.

Takođe je naglasio da korisnici koji se odluče za elektronski način primanja računa umesto papirne forme, odmah ostvaruju pravo na popust od 50 dinara već od narednog računa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI...

Vreme i kvalitet vazduha

Zrenjanin
clear sky
11.7 ° C
16.7 °
11.7 °
80 %
2.1kmh
0 %
Uto
25 °
Sre
24 °
Čet
25 °
Pet
28 °
Sub
21 °